sjećate se ''blizanaca''?

Nakon skoro 40 godina sastali su se glavni akteri ove urnebesne komedije, pogledajte kako je izgledao njihov ponovni susret!

Arnold Schwarzenegger i Danny DeVito - 2 Arnold Schwarzenegger i Danny DeVito - 2 Profimedia 1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Arnold Schwarzenegger i Danny DeVito Arnold Schwarzenegger i Danny DeVito - 11 Arnold Schwarzenegger i Danny DeVito - 10 Arnold Schwarzenegger i Danny DeVito - 9 Arnold Schwarzenegger i Danny DeVito - 8 Arnold Schwarzenegger i Danny DeVito - 7 Arnold Schwarzenegger i Danny DeVito - 6 Arnold Schwarzenegger i Danny DeVito - 5 Arnold Schwarzenegger i Danny DeVito - 4 Arnold Schwarzenegger i Danny DeVito - 3 +16 Arnold Schwarzenegger i Danny DeVito - 2 Galerija

Arnold Schwarzenegger objavio je fotografiju s legendarnim Dannyjem DeVitom, a fanove koji su ih gledali u ''Twinsima'' oduševio je njihov ponovni susret.

Glumac Arnold Schwarzenegger razveselio je svoje pratitelje na Instagramu fotografijom s dobrim prijateljem koju je nedavno objavio.
Naime, Arnold je pozirao u društvu legendarnog glumca Dannyja DeVita i njegove kćeri Lucy DeVito, a fotka je mnoge podsjetila na komediju iz 1988. godine ''Twins'' u kojoj su zajedno glumili.

''Moj brat! Bilo je fantastično vidjeti Dannyja na Broadwayu u ''I Need That''. On, Lucy i svi koji su bili uključeni zabavljali su publiku, nasmijali je i uživali u svakoj minuti - jedna od najboljih predstava koje sam ikada vidio, pravi spektakl'', napisao je Arnold u opisu i nahvalio novi pothvat svog prijatelja.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Arnold Schwarzenegger (@schwarzenegger)

Nakon sjajnog filma ''Blizanci'', Arnold i Danny već neko vrijeme planiraju napraviti i nastavak filma, a projekt je u izradi već neko vrijeme, ali odgođen nakon što je redatelj originalnog filma Ivan Reitman preminuo u 75. godini u veljači 2022.

Reitman se trebao vratiti u nastavak, u kojem bi braća otkrila da su trojke pa bi se tako i novi nastavak zvao ''Triplets''.

Bilo je natpisa koji su sugerirali da će se Eddie Murphy pridružiti glumačkoj ekipi nastavka, a nedavno je Tracy Morgan navodno trebao preuzeti tu ulogu.

''Reitman je to jako želio učiniti. Ja sam to jako želio učiniti. Danny DeVito je to silno želio učiniti. Ali kad je Reitman preminuo, njegov sin odlučio je sve obustaviti'', rekao je nedavno Arnold.

Ipak, fanovi neće ostati razočarani jer je Arnold otkrio da radi na novom filmu s Dannyjem.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 1 Pripreme Maje Šuput za finale Supertalenta +27 Pripreme Maje Šuput za finale Supertalenta Celebrity Šuput očarala pojavom u spektakularnoj, golišavoj haljini, strateške dijelove tijela prekrila je samo listićima!

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Lais Ribeiro i Joakim Noah Lais Ribeiro i Joakim Noah Lais Ribeiro i Joakim Noah Lais Ribeiro i Joakim Noah +30 Lais Ribeiro i Joakim Noah Celebrity Rodila je maloljetna i živjela u teškom siromaštvu, a onda je pokorila svijet i pronašla muškarca iz svojih snova!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene