"to je bila potreba"

Evo zašto je Minei trebalo malo nježnosti, nije se ustručavala ni zatražiti je: "Pa daj me zagrli!"

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Antonija Šola, TLZP Antonija Šola, TLZP Antonija Šola kao Goran Karan, TLZP Antonija Šola kao Goran Karan, TLZP Antonija Šola kao Goran Karan, TLZP Mario Roth, Antonija Šola kao Goran Karan, TLZP Antonija Šola kao Goran Karan, TLZP Goran Navojec, Minea, Antonija Šola kao Goran Karan, TLZP Mario Roth, Enis Bešlagić, Antonija Šola kao Goran Karan, TLZP Antonija Šola kao Goran Karan, TLZP +24 Antonija Šola kao Goran Karan, TLZP Galerija

Antonija Šola se u osmoj emisiji showa "Tvoje lice zvuči poznato" transformirala u Gorana Karana.

Nakon što je odnijela pobjedu kao latino diva Jennifer Lopez, u osmoj emisiji showa "Tvoje lice zvuči poznato" Antonija Šola transformirala se u Gorana Karana.

"Ja obožavam Gorana Karana jer je jedna prekrasna duša, pjesnička, umjetnička", rekla je prije nastupa.

Antonija je izvela Karanovu pjesmu "Ostani", a tijekom njezina nastupa pao je i nježan zagrljaj Bešlagića i Rotha.

Pogledaji ovo In Magazin: Antonija Šola - 2 inMagazin Evo kako se Antonija Šola uvjerila da nije nimalo lako biti J.Lo: ''Sljedeća dva dana imala sam upalu vratnih mišića i svega''

"Ja se svako jutro budim ovako raščupan", našalio se Mario Roth, pa je nastavio u malo ozbiljnijem tonu: "Antonija, ovo je bila savršena uvertira za večerašnju emisiju. Ja ti moram naglasit da najteže transformacije i najteže imitacije u ovoj emisiji su upravo one kada žena imitira muškarca i kada muškarac imitira ženu. I najzabavnije. Ja znam da ovo nije bilo lako, znam da si se jako puno trudila i radila, i to se večera i pokazalo. Svaka ti čast."

"Iz emisije u emisiju, ti si potpuno drugi lik. Ti se ne ponavljaš, čovječe dragi, vjeruj mi, neprepoznatljiva si. A igraš li picigin inače kao Karan?" upitao ju je Enis Bešlagić.

"Idemo poslije ti i ja na Bačvice", odgovorila mu je Antonija.

Pogledaji ovo Antonija Šola - 2 Celebrity Naša pjevačica uživjela se u ulogu benda za koji su rijetki čuli, ali to će se sada promijeniti: "Ovo što si napravila stvarno je fantastično"

"Ovo je bilo fenomenalno, vidjet ćemo kakvi će biti drugi, ali za početak, ravne ti nema", zaključio je Enis.

"Ja sam uživala, jako volim ovu pjesmu, volim slušat Gorana Karana, ti si super započela ovo naše današnje druženje. Goran je bio previše udubljen i promatrao te, nije se dao smest. S moje lijeve strane ova dva gospodina imala su jednu gestu, to je bila potreba ustvari, najljepše riječi ove pjesme idu 'zagrli me kao dijete', pa daj me zagrli kao dijete", rekla je Minea Navojcu, što je on i napravio, a onda su se i ostali počeli grliti.

Pogledaji ovo Minea i Antonija Šola Celebrity Evo kako je Antonija Šola utjelovila našu pjevačicu i voditeljicu u hit-showu, ni ona sama nije vjerovala što vidi: ''Minea bolja od Minee!''

"Iako si mi sad malo dalje Antonija, ja te grlim kao dijete i hvala ti za lijepo otvaranje", poručila je Minea.

"Mislim da si obavila sve zadatke na nivou, vidi se jedan predani, kontinuirani rad. Skinula si Karana u vokalu i hodu. Čestitam ti, hvala ti, bilo je prekrasno", pohvalio ju je i Goran Navojec.

1/39 >> Pogledaji ovu galeriju Renata Končić Minea, TLZP Renata Končić Minea, TLZP Renata Končić Minea, TLZP Renata Končić Minea, TLZP +34 Renata Končić Minea, TLZP Celebrity Je li Minea upravo išetala iz neke bajke? U haljinici s velikom mašnom izgleda kao prava princeza!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ozempic - 1 Ozempic - 2 Ozempic - 3 Ozempic - 4 +25 Ozempic - 5 Zanimljivosti Stručnjaci su se napokon oglasili o lijeku koji je svjetski slavne osobe doveo do neprepoznatljivosti zbog pretjeranog gubitka kila

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene