Zasluženo!

Lijepa Anja nova je Miss Srbije, a reakcije na njezin izbor se ne stišavaju: "Najljepša u posljednjih nekoliko godina"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Anja Radić proglašena je novom Miss Srbije, a komplimenti na račun njezine ljepote ne prestaju se nizati.

Lijepa Beograđanka, 21-godišnja Anja Radić ponijela je laskavu titulu Miss Srbije, a uzbuđenje zbog ostvarenog uspjeha ne može sakriti.

Anja je inače studentica Fakulteta za projektni i inovacijski menadžment, a osim učenju, sada će se posvetiti i nekim novim zadacima i obavezama koje joj je titula najljepše Srpkinje donijela.

"Emocije i uzbuđenje i dalje postoje. Bila sam šokirana kada su izgovorili moje ime. Mislim da ne postoje riječi kojima bih opisala kako sam se osjećala u tom trenutku. Suze su, naravno, bile prisutne", izjavila je Anja za srpski Telegraf.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MISS WORLD SERBIA 2022 (@anjaaa.r)

Lijepoj brineti ovo nije bio prvi izbor ljepote jer je 2019. godine također sudjelovala na izboru za Miss Srbije i plasirala se u 20 najljepših djevojka.

"Te godine nisam osvojila nagradu, ali sam nastavila raditi i truditi se. Vjerovala sam u sebe, pa sam se prijavila opet i ovaj put postala Miss Srbije. Predrasuda će uvijek biti. Naravno, ljude uglavnom boli uspjeh, ali gledam da, kada primam kritike, to budu ljudi koji već imaju neki uspjeh iza sebe i da ti komentari imaju neku osnovu", izjavila je Anja.

No sudeći prema komentarima na društvenim mrežama, njezini su sunarodnjaci zadovoljni što je baš ona ponijela titulu najljepše, pa je ne prestaju obasipati komplimentima na društvenim mrežama.

"Bravooo! To je taj stav pobjednice!!!", "Prekrasana", "Najljepša pobjednica u posljednjih nekoliko godina. Sretno", "Najljepša od svih", poručili su joj.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Hana Huljić - 3 Celebrity Splitski dizajner otkrio detalje o vjenčanici Hane Huljić pa se požalio: "Nikada nisam doživio ovako nešto"

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Severina na humanitarnom koncertu Želim život - 9 +0 Severina na humanitarnom koncertu Želim život - 5 Celebrity Severina prvi put pokazala tatu, obožavatelji se ne mogu odlučiti je li sličniji njoj ili njezinu sinu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene