dobili treće dijete

Premijer Plenković u pratnji osiguranja posjetio suprugu i sina u bolnici, fotografima je pokušao pobjeći

Andrej Plenković Andrej Plenković Pixsell 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Andrej Plenković Andrej Plenković Andrej Plenković Andrej Plenković +0 Premijer Andrej Plenković Galerija

Andrej Plenković i Ana Maslać-Plenković dobili su treće dijete, a fotografi su premijera uhvatili na izlasku iz bolnice.

Hrvatski premijer Andrej Plenković i njegova supruga Ana Maslać-Plenković dobili su treće dijete, a fotografi su uhvatili premijera po izlasku iz Petrove bolnice u Zagrebu. Plenković je onamo otišao posjetiti suprugu i sina, a bio je u pratnji osiguranja. Nasmiješio se fotografima, kojima je pokušao pobjeći na stražnji izlaz bolnice, prenosi 24sata.

Pogledaj i ovo Andrej Plenković na Interliberu mladi plenki? Osvanula je fotka iz vremena kad je naš premijer bio vaterpolist: "Vidi mišića, i pločice se vide..."

"Večeras se u Petrovoj bolnici u Zagrebu rodio Ivan Plenković. Porod je prošao u najboljem redu, a ponosni roditelji Ana i Andrej, kao i Mila i Mario, presretni su zbog prinove u obitelji", potvrđeno je za DNEVNIK.hr u srijedu navečer.

Andrej i Ana u braku su od listopada 2014. godine. Njihov sin Mario, koji je ime dobio po djedu i kojeg su dobili dva mjeseca nakon vjenčanja, danas ide u prvi razred osnovne škole, a kći Mila, koja je rođena 2017. godine, ide u vrtić.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Chris Rock Will Smith Jada Pinkett Smith Chris Rock i Will Smith +0 Will Smith Celebrity Chris Rock se oglasio prvi put nakon što mu je Will Smith opalio šamar: "Još uvijek dolazim k sebi..."

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Bruce Willis Bruce Willis Bruce Willis i Emma Heming (Foto: Profimedia) Bruce Willis i Emma Heming (Foto: AFP) +3 Demi Moore i Bruce Willis (Foto: Profimedia) Celebrity Kolege u šoku zbog dijagnoze Brucea Willisa, podršku mu je dao i slavni glumac s kojim se javno svađao

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene