prekipjelo joj je!

Anđu Marić razljutila situacija u kojoj se našla: "Morala sam dokazati da još uvijek imam multiplu sklerozu..."

Anđa Marić Anđa Marić Instagram 1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Anđa Marić Anđa Marić Anđa Marić - 3 Anđa Marić - 5 Anđa Marić - 4 Anđa Marić - 1 Anđa Marić - 2 Anđa Marić - 1 Anđa Marić - 3 Anđa Marić - 5 +13 Anđa Marić Galerija

Anđa Marić na svojem Twitteru je objavila ljutiti status zbog nepravde koja ju je snašla u prosincu prošle godine.

Manekenka, pjevačica i spisateljica Anđa Marić (46) već se godinama bor s multiplom sklerozom, a sada je progovorila o nepravdi koja ju je snašla u prosincu prošle godine.

Pogledaj i ovo Anđa Marić - 7 ''bili smo u nevjerici'' Anđa Marić uz fotografiju poljupca s najdražim muškarcem prisjetila se situacije koju nikad neće zaboraviti: ''Gledali smo kako se časte, mi nismo bili dostojni poziva za stol''

Naime, Anđi je tada ukinut doplatak, na koji je imala pravo, i tek joj je sada odobren opet, a tim je povodom na svojem Twitteru objavila ljutiti status.

"Danas me zovu da mi je ipak odobren doplatak koji mi je ukinut prošle godine u 12. mjesecu jer sam morala doći dokazati da još uvijek imam multiplu sklerozu iako me nisu zvali na vještačenje i nisu dizali telefon i odgovarali na mail od 12. mjeseca", započela je.

"I pravnik socijalne Trešnjevka mi je rekao da sudeći po aplikaciji koju on ima ne vidi da mi je ikada ukinut doplatak i da jer nažalost to naša država – je*em vam mater, Vi ste država, ja sam država i svi smo mi država - tko mi kriv što sam pozitivna, ne zaslužujem pomoći i potporu", nastavila je Anđa.

"Ok ispuhala sam se, sada idemo dalje bez cendranja. Nekad i meni prekipi iako sam okorjela pozitivka. To stanje biram namjerno svaki dan iako i ja doživljavam sve što i vi, ali da mi je pažnja na onom što mi se ne sviđa - već bih davno poludjela", zaključila je, a od svojih pratitelja je dobila brojne komentare podrške.

Inače, Anđa se sa svojom teškom dijagnozom uspješno bori i redovito izvještava pratitelje na društvenim mrežama o svojem napretku.

Tako ih je prošle godine obradovala videom u kojem šeta sa fizioterapeutom i to bez štake, a prije toga se pohvalila kako je sjela za volan nakon dugih šest godina.

Zbog bolesti jedno vrijeme nije mogla niti govoriti, a liječnici su joj prognozirali da će ostatak života provesti u kolicima. Neurolozi u Njemačkoj su davali grozne prognoze. Srećom, ispostavilo se da su bili u krivu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Anđa Marić (@andjamarics)

Anđa je u travnju prošle godine napravila pomak i sama krenula hodati uz malu pomoć štaka, a sve je podijelila na Twitteru uz video nje kako hoda uz pomoć doktora.

"Moj život je predivan i stvarno sam dobila nazad samopouzdanje u mobilnost, osjećam se slobodno, i presretna sam zbog toga", izjavila je za IN Magazin.

Inače, Anđa je zanimanje javnosti privukla kada je 1998. godine proglašene drugom pratiljom na izboru za Miss Hrvatske, nakon čega je ostvarila uspješnu manekensku, ali i pjevačku karijeru, a nedavno je predstavila i svoju novu knjigu "Moja revolucija u 365 dana".

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Aniston - 3 Jennifer Aniston - 1 Jennifer Aniston - 2 Jennifer Aniston +13 Jennifer Aniston Celebrity Iscurio zaboravljeni intervju Jennifer Aniston, zbog jednog je pitanja tiho plakala nekoliko minuta: "Izgledala je kao da su je uboli u srce"

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Kolinda Grabar-Kitarović, Zlatko Mateša Kolinda Grabar-Kitarović, Zlatko Mateša Kolinda Grabar-Kitarović, Zlatko Mateša Kolinda Grabar-Kitarović - 5 +25 Kolinda Grabar-Kitarović - 4 Celebrity Kolinda Grabar-Kitarović snimljena u izlasku bez supruga Jakova, a pogledajte tko joj je šaputao na uho!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene