pravi borac!

Hrabra Anđa Marić javila se iz bolnice pa dobila niz poruka podrške: ''Koliko si divna i snažna, moj duboki naklon''

Anđa Marić Anđa Marić Anđa Marić/Instagram 1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Anđa Marić Anđa Marić - 2 Anđa Marić - 3 Anđa Marić - 6 Anđa Marić - 5 Anđa Marić - 4 Anđa Marić - 3 Anđa Marić - 1 Anđa Marić - 5 Anđa Marić - 4 +14 Anđa Marić - 3 Galerija

Anđa Marić objavila je na Instagramu fotografiju iz bolnice pa dobila niz komentara podrške i potpore svojih pratitelja.

Naša pjevačica i spisateljica Anđa Marić desetak godina vodi hrabru bitku nakon što joj je dijagnosticirana multipla skleroza, a ona danas bez problema javno govori o borbi s tom bolesti.

Pogledaj i ovo Anđa Marić - 7 ''bili smo u nevjerici'' Anđa Marić uz fotografiju poljupca s najdražim muškarcem prisjetila se situacije koju nikad neće zaboraviti: ''Gledali smo kako se časte, mi nismo bili dostojni poziva za stol''

Sa svojim pratiteljima na profilu na Instagramu redovito dijeli trenutke iz privatnog života, pa je tako sada objavila fotografiju na kojoj pozira u bolnici dok prima redovitu terapiju.

"Redovna terapija Ocrevus, 6. krug. Slušam radikalno prihvaćanje od Tare Brach - novi YouTube video danas popodne, insallah", napisala je Anđa uz objavu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Anđa Marić (@andjamarics)

"Koliko si divna i snažna. Moj duboki naklon, draga Anđo", "Predivna Anđo", "Ma, bravo", "Drži se", "Anđa, divim ti se", "Anđa borac", "Sretno, dobra dušo", poruke su koje su joj uputili njezini pratitelji.

Anđa ne skriva koliko je iznenađena što je mnogima postala inspiracija te kaže kako su i nju su samu mnogi inspirirali, pa misli kako to i jest smisao života. Krajem prošle godine vratila se na modnu pistu nakon dugo vremena i bila zvijezda Izbora za Miss Beauty Hrvatske i dodjele nagrada Timeless Beauty u koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski, gdje se pojavila u crvenom od glave do pete, a osim izdanjem, sve je oduševila i napretkom u borbi s teškom bolesti te je njezin izlazak na pistu popraćen glasnim aplauzom.

Zbog bolesti jedno vrijeme nije mogla niti govoriti, a liječnici su joj prognozirali da će ostatak života provesti u kolicima. Neurolozi u Njemačkoj davali su grozne prognoze, no srećom, ispostavilo se da su bili u krivu. Anđa je u travnju prošle godine napravila pomak i sama počela hodati uz malu pomoć štaka, a sve je podijelila na Twitteru uz video sebe kako hoda uz pomoć doktora.

Anđa je zanimanje javnosti privukla kada je 1998. godine proglašena drugom pratiljom na izboru za Miss Hrvatske, nakon čega je ostvarila uspješnu manekensku, ali i pjevačku karijeru, a prošle je godine predstavila i svoju novu knjigu "Moja revolucija u 365 dana".

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Bojanović - 1 Nina Bojanović - 2 Nina Bojanović - 4 Nina Bojanović - 5 +9 Nina Bojanović - 6 Celebrity Naša prekrasna misica već šest mjeseci vodi tešku bitku s bolesti: "Shvatila sam da ljepota i novac ne znače ništa"

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Margot Robbie - 2 Margot Robbie - 3 Margot Robbie - 1 Margot Robbie - 4 +16 Margot Robbie - 3 Celebrity Divna Margot Robbie privlačila je sve poglede u pripijenoj haljini s dekolteom, teško je bilo skinuti pogled s nje

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene