Uživaju oni!

Anđa Marić objavila rijetku fotografiju s ocem pa raznježila pratitelje: "Kako su zgodni! Vidim na koga ste tako lijepi"

Anđa Marić - 1 Anđa Marić - 1 Anđa Marić/Instagram 1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Anđa Marić - 2 Anđa Marić - 3 Anđa Marić - 6 Anđa Marić - 5 Anđa Marić - 4 Anđa Marić - 1 Anđa Marić - 3 Anđa Marić - 5 Anđa Marić - 6 Anđa Marić - 1 +12 Anđa Marić - 4 Galerija

Anđa Marić na Instagramu je objavila rijetku fotografiju s ocem kojeg nemamo priliku često viđati.

Naša pjevačica i spisateljica Anđa Marić objavila je na profilu na Instagramu obiteljsku fotografiju na kojoj pozira u društvu oca i njegova najstarijeg brata, što se svidjelo svim njezinim obožavateljima.

Pogledaj i ovo Anđa Marić - 7 ''bili smo u nevjerici'' Anđa Marić uz fotografiju poljupca s najdražim muškarcem prisjetila se situacije koju nikad neće zaboraviti: ''Gledali smo kako se časte, mi nismo bili dostojni poziva za stol''

"S tatom i njegovim najstarijim bratom na kavi", napisala je 46-godišnja Anđa uz fotografiju.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anđa Marić (@andjamarics)

"Živjela ljepoto, ne daj se", "Kako su zgodni! Vidim na koga ste tako lijepi, draga Anđa", "Baš mi je lijepo vidjet vas", "Eto na koga ste tako lijepi", poručili su joj njezini pratitelji u komentarima.

Anđa je prije desetak godina doživjela potpuni preokret u životu i to nakon što joj je dijagnosticirana multipla skleroza, a ona danas bez problema javno priča o borbi s ovom bolesti. Uz to ne skriva koliko je iznenađena što je mnogima postala inspiracija te kaže kako su i nju su samu mnogi inspirirali, pa misli kako to i jest smisao života.

Krajem prošle godine vratila se na modnu pistu nakon dugo vremena i bila zvijezda Izbora za Miss Beauty Hrvatske i dodjele nagrada Timeless Beauty u koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski gdje se pojavila u crvenom od glave do pete, a osim izdanjem, sve je oduševila i napretkom u borbi s teškom bolesti te je njezin izlazak na pistu popraćen glasnim aplauzom.

Zbog bolesti jedno vrijeme nije mogla niti govoriti, a liječnici su joj prognozirali da će ostatak života provesti u kolicima. Neurolozi u Njemačkoj su davali grozne prognoze, no srećom, ispostavilo se da su bili u krivu. Anđa je u travnju prošle godine napravila pomak i sama krenula hodati uz malu pomoć štaka, a sve je podijelila na Twitteru uz video nje kako hoda uz pomoć doktora.

Anđa je zanimanje javnosti privukla kada je 1998. godine proglašena drugom pratiljom na izboru za Miss Hrvatske, nakon čega je ostvarila uspješnu manekensku, ali i pjevačku karijeru, a prošle je godine predstavila i svoju novu knjigu "Moja revolucija u 365 dana".

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Paulina Porizkova - 2 Paulina Porizkova - 4 Paulina Porizkova - 3 Paulina Porizkova +23 Paulina Porizkova Celebrity Ona je bivši supermodel - u 58. godini pozirala je u toplesu pa pratiteljima uputila sljedeće: ''Nemam što skrivati...''

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle u ''Deal or No Deal'' - 3 Meghan Markle u seriji ''Beverly Hills 90210'' Meghan Markle i princ Harry - 2 Meghan Markle +2 Vjenčanje Meghan Markle i princa Harryja - 4 Zanimljivosti Pogledajte škakljive scene Meghan Markle koje su pogodile princa Harryja, poželio je da ih nikad nije ni vidio!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene