"O, jedva čekamo!"

Zgodna splitska glumica objavila fotografije na kojima pršti od seksepila, za to je imala i poseban povod

Ana Gruica Uglešić Ana Gruica Uglešić Ana Gruica Uglešić/Instagram 1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Gruica Uglešić Ana Gruica Uglešić - 4 Ana Gruica Uglešić - 2 Ana Gruica Uglešić i Boran Uglešić Ana Gruica Uglešić - 3 Ana Gruica Uglešić - 2 Ana Gruica Uglešić i Boran Uglešić Ana Gruica Uglešić Ana Gruica Uglešić Ana Gruica Uglešić +13 Ana Gruica Uglešić Galerija

Ana Gruica Uglešić objavila je na društvenim mrežama fotografije iz svoje nove predstave, koju njezini pratitelji jedva čekaju.

Splitska glumica Ana Gruica Uglešić objavila je na svojem profilu na Instagramu nekoliko fotografija iz nove kazališne predstave u kojoj glumi, a na kojima je obučena u seksepilno izdanje.

Pogledaj i ovo Revija Infinity Runway, Ana Čagalj i Ana Gruica Nova modna manifestacija Poznate Hrvatice okupile su se zbog novinara IN Magazina i njegove zaručnice manekenke, pogledajte tko je sve mamio poglede!

"'Splićanke' uvijek nađu svoj put za dalje. Ko voda. Svi vi koji ste me pitali", napisala je Ana uz fotografije na kojima nosi ultrakratku haljinu u kojoj su njezini atributi i top-forma došli do izražaja, a uz to je napisala i datume prikazivanja predstave.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ana Gruica Uglešić (@anagruica)

"Jedva čekamo", "Napokon", "Oooo, dolazimo", poručili su joj pratitelji u komentarima.

Ana je nedavno proslavila 40. rođendan, u krugu obitelji i prijatelja, a dio atmosfere podijelila je na Instagramu. Proslavu je organizirala u stanu koji je posebno ukrasila za tu prigodu, pazeći na svaki detalj, a za dobru atmosferu pobrinuo se DJ kojeg je angažirala.

Među poznatim uzvanicima našla se i splitska fotografkinja Sonja Dvornik, a zabavu nije propustio ni Anin suprug Boran Uglešić.

Ana i Boran u sretnom su braku od 2018. godine, a s bivšim partnerom, putopiscem Hrvojem Šalkovićem ima sina Marata Ivana.

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Grašo Petar Grašo Petar Grašo - 2 Petar Grašo +28 Petar Grašo i Hana Huljić - 1 Celebrity Otkazan koncert Petra Graše u Srbiji, poznato i zašto obožavatelji neće moći uživati u spektaklu

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Jackie Stallone (Foto: Profimedia) Jackie Stallone (Foto: Getty Images) Jackie Stallone (Foto: Getty Images) Jackie Stallone (Foto: Getty Images) +13 Jackie Stallone (Foto: Getty Images) Zanimljivosti Zbog želje da ostane mlada jako je požalila, a fotografije izbliza pokazuju što si je zapravo učinila!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene