Vrlo su tajanstveni

Glumili su supružnike pa se kemija rodila i u stvarnom životu, a jednu važnu stvar dugo su uspjeli zadržati za sebe!

Alicia Vikander i Mihael Fassbender - 7 Alicia Vikander i Mihael Fassbender - 7 Profimedia 1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Alicia Vikander i Mihael Fassbender - 6 Alicia Vikander i Mihael Fassbender - 5 Alicia Vikander i Mihael Fassbender - 4 Alicia Vikander i Mihael Fassbender - 3 Alicia Vikander i Mihael Fassbender - 2 Alicia Vikander i Mihael Fassbender - 1 Alicia Vikander i Mihaell Fassbender - 5 Alicia Vikander i Mihaell Fassbender - 4 Alicia Vikander i Mihaell Fassbender - 3 Alicia Vikander i Mihaell Fassbender - 2 +13 Alicia Vikander i Mihaell Fassbender - 6 Galerija

Alicia Vikander i Michael Fassbender zasjali su na crvenom tepihu u Cannesu, a mnogi još uvijek bruje o tome kako je započela njihova ljubavna priča.

Glumački par Irac Michael Fassbender i Šveđanka Alicia Vikander pozirali su pred paparazzima okupljenima na crvenom tepihu u Cannesu na premijeri jednog filma.

Pogledaj i ovo Vito Schnabel i Madalina Ghenea (Foto: Profimedia) Padaju ko kruške! Bogati trgovac upecao još jednu nestvarno lijepu ženu koja je bivšu vezu upropastila svojim ponašanjem

Zaljubljene poglede jedno s drugog nisu skidali, a i ostalim okupljenima bilo je teško ne gledati u taj zgodni par.

Iako su uspješni u svojim glumačkim područjima, mnogima je još uvijek zanimljiv početak njihove ljubavne priče koja je započela nakon 2014. godine. Par se te godine i upoznao a setu za film ''Svjetlo između oceana',' u kojem su glumili bračni par, a čini se kako je kemija između njih osim na ekranu bila stvarna i u pravom životu.

Iako svoj brak pokušavaju držati što privatnijim, za njihovu se vezu brzo pročulo. Pred oltar su stali 2017. godine na Ibizi, a 2021. rodio im se sin Mark, čije su ime i vijest o rođenju dugo skrivali od javnosti.

Michael je nekoliko puta s medijima podijelio mišljenje o vezama otkad je glumac. Svoju karijeru započeo je već sa 17 godina, a rekao je kako mu je najdulja veza trajala dvije godine jer je sve ostale bilo teško održavati zbog njegove popularnosti i glumačkih obveza. Povezivalo ga se s mnogim damama, olimpijskom atletičarkom Louise Hazel, Madalinom Gheneom, Lupitom Nyong, pa čak i s Naomi Campbell, ali čini se kako je pravu ljubav upoznao baš tamo gdje i on uživa biti – na filmskom setu.

Prije Michaela Alicia je navodno izlazila sa švedskim glumcem Alexanderom Skarsgardom, ali veza nikad nije bila potvrđena, a ubrzo nakon špekulacija glumica je upoznala sadašnjeg supruga.

Iako se par često ne pojavljuje zajedno u javnosti, očito je da su velika podrška jedno drugome, a život im se promijenio i otkad su postali roditelji.
Na upit magazina People da opiše koliko se točno život promijenio nakon bebe, švedska zvijezda rekla je da sve sitnije detalje drži za sebe, ali je priznala da daje sve od sebe da sa svakom novom prekretnicom živi u ovom trenutku.

''Sada imam potpuno novo shvaćanje života općenito", rekla je. "To je prilično lijepo i očito će dati puno svakom mom radu u budućnosti."

Novinarima su jednom prilikom pričali o filmu koji ih je spojio.

"Bila sam tako veliki obožavatelj Derekovih filmova", rekla je Vikander kasnije novinarima na Venecijanskom filmskom festivalu 2016. misleći na redatelja ''Svjetla između oceana'' Dereka Cianfrancea.

''Onda sam saznala da je Michael htio glumiti Toma i mislim da je on jedan od najbriljantnijih glumaca. Dakle, znala sam da moram doći raditi s tim momcima i dati sve od sebe. Bila sam spremna za igru, ali jako nervozna.''

''Imam ljude koji su me podigli kad sam pala i koji su me gurnuli", nastavila je.

"Michaelova podrška u tim scenama bila je velika čast da sam se usudila ići do kraja, što je bilo potrebno za ulogu Isabel'', govorila je Alicia o ulozi koja je bila vrlo emocionalno zahtjevna.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Filip i Paula Tonković Paula Tonković Paula Tonković Paula Tonković i Marco Cuccurin +25 Filip i Paula Tonković Celebrity Pobjednicu "Plesa sa zvijezdama" iz publike je bodrio zgodni muž, za kojeg se udala lani nakon deset godina veze!  

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Vjekoslava i Hana Huljić Vjekoslava i Hana Huljić Vjekoslava Huljić, Hana Huljić Hana i Vjekoslava Huljić +18 Hana i Vjekoslava Huljić Celebrity Vjekoslava Huljić uhvaćena u posebnim trenucima s unučicom Albom, priskočila je u pomoć kćeri Hani i zetu Graši!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene