Ne vidimo ih često

Prvo su glumili bračni par, a onda je postalo očito da je kemija između njih bila jednako jaka i u stvarnom životu

Alicia Vikander i Mihaell Fassbender - 5 Alicia Vikander i Mihaell Fassbender - 5 Afp 1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Alicia Vikander i Mihaell Fassbender - 5 Alicia Vikander i Mihaell Fassbender - 4 Alicia Vikander i Mihaell Fassbender - 3 Alicia Vikander i Mihaell Fassbender - 2 Alicia Vikander i Mihaell Fassbender - 1 Alicia Vikander i Mihaell Fassbender - 6 Alicia Vikander i Mihaell Fassbender - 4 Alicia Vikander i Mihaell Fassbender - 3 Alicia Vikander i Mihaell Fassbender - 1 Alicia Vikander i Mihaell Fassbender - 2 +12 Alicia Vikander i Mihaell Fassbender - 5 Galerija

Michael Fassbender i partnerica Alicia Vikander svojom su prisutnošću dodali malo glamura na crvenom tepihu u Cannesu ovih dana.

Glumački par Irac Michael Fassbender i Šveđanka Alicia Vikander bili su jedni su od zvijezda koji su prošetali crvenim tepihom u Cannesu. 

Pogledaj i ovo Vito Schnabel i Madalina Ghenea (Foto: Profimedia) Padaju ko kruške! Bogati trgovac upecao još jednu nestvarno lijepu ženu koja je bivšu vezu upropastila svojim ponašanjem

Alicia je za crveni tepih odjenula haljinu zanimljiva materijala s brončanim odsjajem, a kosa joj je bila zavezana u visoku pundžicu dok je njen suprug Michael izgledao poput Jamesa Bonda u jednostavnom i elegantnom crnom odijelu s bijelom košuljom i crnom leptir mašnom.

Par se upoznao 2014. godine na setu za film ''The Light Between Oceans'' u kojem su glumili bračni par, a čini se kako je kemija između njih osim na ekranu bila stvarna i u pravom životu.

Iako svoj brak pokušavaju držati što privatnijim, za njihovu vezu se brzo pročulo.

Pred oltar su stali 2017. godine na Ibizi, a 2021. rodio im se sin Mark.

Michael je nekoliko puta s medijima podijelio mišljenje o vezama otkad je glumac. Svoju karijeru započeo je već sa 17 godina, a rekao je kako mu je najdulja veza bila od dvije godine jer je sve ostale bilo teško održavati zbog njegove popularnosti i glumačkih obaveza.

Povezivalo ga se s mnogim damama, olimpijskom atletičarkom Louise Hazel, Madalinom Gheneom, Lupitom Nyong pa čak i s Naomi Campbell, ali čini se kako je pravu ljubav upoznao baš tamo gdje i on uživa biti – na filmskom setu.

Prije Michaela, Alicia je navodno izlazila sa švedskim glumcem Alexanderom Skarsgardom, ali veza nikad nije bila potvrđena, a ubrzo nakon špekulacija glumica je upoznala sadašnjeg supruga.

Novinarima su pričali o filmu koji ih je spojio.

"Bila sam tako veliki obožavatelj Derekovih filmova", rekla je Vikander kasnije novinarima na Venecijanskom filmskom festivalu 2016. misleći na redatelja ''The Light Between Oceans'' Dereka Cianfrancea.

''A onda sam saznala da je Michael htio glumiti Toma i mislim da je on jedan od najbriljantnijih glumaca. Dakle, znala sam da moram doći raditi s tim momcima i dati sve od sebe. Bila sam spremna za igru, ali jako nervozna.''

''Imam ljude koji su me podigli kad sam pala i koji su me gurnuli”, nastavila je.

"Michaelova podrška u tim scenama bila je velika čast da sam se usudila ići do kraja što je bilo potrebno za ulogu Isabel'', govorila je Alicia o ulozi koja je bila vrlo emocionalno zahtjevna.

Fassbender je dodao: "Bio sam pomalo uplašen kada je Alicia došla. Bila je tako žestoka i gladna uloge i to je nešto što je uvijek sjajno vidjeti u glumcu koji još nije poznat i dobiva priliku. Uvijek je lijepo vidjeti tu glad kad ti se pruži ta prilika, a ti je zgrabiš objema rukama'', pohvalio je trud supruge.

Vikander u filmu glumi ženu koja je prošla kroz više spontanih pobačaja, a onda uznemirujućim preokretom sudbine, postala majka. Zbog te je uloge glumica često imala i tremu na setu.

"Ja još nisam imala dijete... Tako da sam znala da će se polovica publike ili polovica žena koje to gledaju jednostavno osjećati kao ''ona zapravo ne zna kako je'', osjećala sam pritisak", priznala je na konferenciji za novinare.

Iako se par često ne pojavljuje zajedno u javnosti, očito je kako su velika podrška jedno drugome, a život im se promijenio i otkad su sami postali roditelji.

Na upit magazina People da opiše koliko se točno život promijenio nakon bebe, švedska zvijezda je rekla da sve sitnije detalje drži za sebe, ali je priznala da daje sve od sebe da sa svakom novom prekretnicom živi u ovom trenutku.

''Sada imam potpuno novo shvaćanje života općenito", rekla je.
"To je prilično lijepo i očito će dati puno svakom mom radu u budućnosti."

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Vlatka Pokos Vlatka Pokos Vlatka Pokos Vlatka Pokos - 4 +15 Vlatka Pokos - 1 Nekad i sad Vlatka Pokos pozirala potpuno gola pa iznenadila objavom te fotografije i najavila: "Uskoro stižu nove!"

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Fani Stipković, Bruno Petković i Iva Šarić Bruno Petković i Iva Šarić Bruno Petković i Iva Šarić Bruno Petković i Iva Šarić +7 Fani Stipković, Farnando Hierro, Nikolina Pišek i Vidoje Ristović Celebrity Fani Stipković objavila fotku s tajnovitim domaćim parom koji rijetko vidimo skupa: ''Hrvati u Madridu!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene