Morali su progovoriti

Slove kao jedan od najtajanstvenijih parova i kriju privatni život, ali jednu stvar više nikako nisu mogli čuvati samo za sebe

Alicia Vikander (Foto: Getty Images) Alicia Vikander (Foto: Getty Images) getty images 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Alicia Vikander (Foto: Getty Images) Galerija

Alicia Vikander i Michael Fassbender postali su roditelji, a spol djeteta zasad nisu otkrili.

Holivudski ljubavni par Alicia Vikander i Michael Fassbender dobili su prvo zajedničko dijete, a nakon što su neko vrijeme tajili tu vijest, glumica je to konačno potvrdila za magazin People.

"Sada imam potpuno novo shvaćanje života. To je poprilično lijepo i očito će pozitivno utjecati na mene. Zadovoljna sam i sretna kao nikad dosad", izjavila je zvijezda filma "Tomb Raider".

32-godišnja Alicia i 44-godišnji Michael prvi su put u javnosti viđeni s djetetom tijekom nedavnog odmora na Ibizi, a glumica je potvrdila kako su sretnu vijest neko vrijeme odlučili zadržati samo za sebe, a nije se znalo niti da je trudna.

Par trenutačno živi u portugalskom Lisabonu, a poznat je po tome što detalje privatnog života strogo pokušava sačuvati od javnosti i medija. Vjenčali su se u listopadu 2017. godine, nakon što su zajedno proveli tri godine, a upoznali su se na snimanju filma "The Light Between Oceans".

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene