''Jedino što vidim...''

Svi se čude mladolikom licu 59-godišnje glazbenice, neki ju ne mogu niti prepoznati, stručnjaci su sada objasnili sve!

Shania Twain Profimedia 1/34 >> Pogledaj i ovo +23 Galerija

Shania Twain ranije je negirala bilo kakve plastične operacije ili tretmane uljepšavanja na licu. Ipak, stručnjaci se slažu da je nešto promijenila.

Slavna kanadska pjevačica Shania Twain nakon dugo vremena pojavila se pred objektivnim fotografa. Pozirala je na crvenom tepihu, a njezini obožavatelji odmah su počeli komentirati njezinu drastičnu promjenu na licu.

Komentirali su da joj je drugačija frizura i šminka, ali da njezina promjena nema veze s tim jer im je postala neprepoznatljiva.

Stručnjaci su sada progovorili o velikoj promijeni i otkrili što je 59-godišnja pjevačica napravila, piše Daily Mail.

Dr. Gary Motykie, plastični kirurg, rekao je da Shania izgleda odlično za svoje godine, ali da je na njenom licu primijetio nekoliko promjena koje bi mogle ukazivati na zahvate.

Njezin nedostatak bora, objasnio je Motykie, i otvorenije oči sugeriraju da je možda podizala obrve, ali i da je možda koristila botoks i filere. Također se osvrnuo na njezinu modnu kombinaciju koja je bila jako upečatljiva na posljednjem pojavljivanju u javnosti.

''To je učinkovit način za pomicanje fokusa i zadržavanje ljudi na nagađanjima'', rekao je Dr. Gary, a zatim komentirao i njezino često nošenje perika:

''U svijetu plastične kirurgije kod slavnih smo primijetili da dramatične frizure nose oni koji žele odvratiti pažnju od promjena koje su nastale pod nožem.''

Dr. Adam Rubinstein, plastični kirurg iz Miamija, misli da je Shania imala operaciju kapaka.

''Ona ima prekrasne jagodice, s nevjerojatnom linijom čeljusti, jednostavno ima sjajnu prirodnu strukturu lica i posebno dobro stari, ali jedino što vidim je da njezine oči izgledaju osvježeno, posebno gornji kapci'', objasnio je za Daily Mail.

''Njezini gornji kapci ranije su bili puniji i izgledali su teže, sada su otvoreniji i svjetliji'', dodao je.

Glazbenica je ranije negirala bilo kakve plastične operacije i tretmane uljepšavanja.

Više o njenom ljubavnom životu, koji može poslužiti kao scenariji za holivudski film, pročitajte OVDJE.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Žanamari je mamila poglede u večernjem izlasku, s njom se zabavljala još jedna poznata Hrvatica za kojom mnogi uzdišu

1/32 >> Pogledaj i ovo +28 Celebrity Znate li kako se Miro iz naše hit-serije priprema za snimanje? Njegova kolegica pokazala je dio atmosfere prije seta: ''Ovako on...''

Zbog geste ove prekrasne mladenke svi su brisali suze, pogledajte emotivnu snimku: ''Predivno je!''

Sjećate se njega? Nakon ''Larina izbora'' otišao je u Hollywood, a s lijepom Hrvaticom osnovao je obitelj!

Bio je naš influencer prije influencera, a onda je ugasio sve društvene mreže i nestao, evo što je 12 godina kasnije novo kod njega!

Povezana vijest inMagazin Cetinski o svom najvećem nastupu, onom na kojem će pjevati sa svojim idolom: ''Još kao klinac slušao sam njegove pjesme''

Povezana vijest Celebrity Preminula je zvijezda ''Spasilačke službe'', svi ga pamtimo iz ove kultne serije

Povezana vijest Zanimljivosti Liam je godinama pokazivao da nije dobro, potresno pismo koje je napisao samom sebi još je jedan dokaz tome: ''Nemoj sumnjati da si...''

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS