jako domišljato

Meghan Markle i princ Harry povukli potez koji je siguran dokaz da ih više nećemo vidjeti u Velikoj Britaniji?

Princ Harry i Meghan Markle - 2 Afp 1/31 >> Pogledaj i ovo +20 Galerija

Meghan Markle i princ Harry navodno su kupili imanje u Portugalu, a tamo imanje imaju i princeza Eugenie i njen suprug.

Kada su se princ Harry i Meghan Markle odrekli kraljevskih dužnosti ostali su bez svoga doma u Europi. Preselili su se u Kaliforniju te tamo pronašli svoju mirnu luku. Ipak, par je sada kupio kuću u Portugalu, piše Daily Mail.

Ova kupnja kuće u Portugalu paru će možda omogućiti da dobiju takozvanu zlatnu vizu, što je zapravo sheme boravka putem ulaganja koja nudi priliku da dobiju boravišnu dozvolu u nekoj zemlji kupnjom kuće ili velikim ulaganjem ili donacijom.

Europska komisija je 2022. pozvala vlade EU da prestanu prodavati državljanstva investitorima. Nakon rata u Ukrajini, pojavila se zabrinutost da bi te sheme mogle predstavljati sigurnosni rizik.

Oni nisu jedini iz kraljevske obitelji koji posjeduju imanje u Portugalu. Harryjeva princeza Eugenie i njen suprug imaju kuću u Costa Terri, luksuznom kompleksu na kojem se nalazi oko 300 nekretnina. Mjesto se nalazi južno od glavnog grada Portugala, Lisabona.

Podsjetimo, par je u Kaliforniji kupio kuću 2020. godine nakon što su u neko vrijeme živjeli u iznajmljenoj vili u Los Angelesu.

Kuća je smještena u kalifornijskom naselju Montecitu. Meghan i Harry kupili su vilu za 14,7 milijuna dolara i susjedi su im slavna voditeljica Oprah Winfrey, komičarka Ellen DeGeneres te glumac Rob Lowe i redatelj George Lucas.

Velebna kuća čak devet spavaćih soba i 16 kupaonica, bazen, veliki dječji park, knjižnicu, saunu, kino, vinski podrum i teretanu te garažu u koju stane pet automobila. U blizini vile je i gostinjska kućica koja se nalazi uz jezerce.

Meghan i Harry ne moraju se brinuti za privatnost jer se njihov novi dom nalazi na cesti zaštićenoj od znatiželjnih pogleda.

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Borila se s ovisnostima, proslavila 50. rođendan, a prizorima u donjem rublju sad je sve ostavila bez teksta!

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Zanimljivosti Liam je javno pričao o borbi s teškim ovisnostima: ''Nisam se mogao prepoznati, bio sam u stvarno lošem stanju...''

Pogledajte prvi audicijski nastup koji je promijenio život Liama Paynea, tada je imao samo 16 godina

Žestoke reakcije fanova preminulog pjevača nakon što je tabloidni portal objavio fotografije njegova tijela!

Otkriven uzrok smrti Liama Paynea, ni brza pomoć liječnika ga nije mogla spasiti

Povezana vijest Zanimljivosti U javnost pušteni detalji poziva koji je djelatnik hotela uputio policiji prije nego što je Liam Payne poginuo!

Povezana vijest Celebrity Glazbeni svijet u nevjerici se oprašta od prerano preminulog pjevača: ''Vidjeti kako njegov život sada završava dok je tako mlad, teško mi je...''

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS