nakon pet godina veze

Poznati hrvatski roker oženio se na jedinstvenoj lokaciji kraj Sinja, pogledajte kako je bilo na vjenčanju!

Vjenčanje Marka Osmanovića Antea Mrčela (Antea Weddings) 1/25 >> Pogledaj i ovo +14 Galerija

Marko Osmanović, frontment grupe Cota G4, oženio se u prelijepom mjestu kraj Sinja, a dok se pripremao za vjenčanje, grupa je izbacila i novu pjesmu "Stavi se na mjesto".

Nakon pet godina ljubavne veze u proljeće ove godine poznati hrvatski roker Marko Osmanović, frontmen, gitarist i autor pjesama grupe Cota G4, zaprosio je svoju tadašnju djevojku Nelu Hrgović.

Inače, njegova sadašnja supruga stoji iza videospotova i službenih fotografija benda Cota G4 pod pseudonimom Nella Vision, pa se slobodno može reći da su Marko i Nela spojili posao i užitak pronašavši ljubav svojih života.

U trenucima dok su se pripremali za vjenčanje Cota G4 izbacila je i novu pjesmu "Stavi se na mjesto" s filmskim videospotom, koji je ponovno radila Nela. Na toj radiofoničnoj pjesmi uz Marka su radili i članovi grupe Buđenje Darko Bakić i Josip Radić.

U međuvremenu je zaljubljeni par Nela i Marko rekao sudbonosno da i otplivao u bračne vode. Dogodilo se to u prelijepom sinjskom kraju na jedinstvenoj lokaciji mjesta Gala, gdje se nalazi Villa Gala, koja svojim ambijentom i pogledom jednostavno oduzima dah.

Vjenčanje je proteklo onako kako je i planirano, vrijeme ih je pomazilo bez obzira na početak jeseni, a održano je u najužem krugu članova obitelji i prijatelja.

Kakvi bi to rokerski svatovi bili bez rock-glazbe, a u jednom trenutku bendu se na pozornici pridružio i sam Marko te gost u svatovima, gitarist Dine Jelusića Ivan Keller. Prvi ples mladenaca nije mogao biti romantičniji, a pjesma koja ih je pratila bila je "Can You Feel the Love Tonight" Eltona Johna, koje se svi sjećamo iz filma "Kralj lavova".

Nakon avanture u Sinju, koju će novopečeni par pamtiti vječno, ovih dana uputit će se i na bračno putovanje, a obići će malo toplije krajeve, španjolske gradove Barcelonu, Sevillu, Kordobu i Cádiz.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Naša kraljica diska uživa na egzotičnoj destinaciji s novopečenim suprugom, nove objavljene fotke pravi su raj za oči!

1/23 >> Pogledaj i ovo +19 Zanimljivosti Zavirite u luksuznu vilu Nikole Jokića koju je u Americi skupo platio, a gradi i još jednu u svom rodnom kraju!

Zgodni Miro zbog nove hit-serije preselio se u Zagreb, a otkrio je i zanimljivu anegdotu sa seta: "Pod naletom uzbuđenja sam..."

Zvijezda najdugovječnije serije ponosno pokazuje svoje prirodno tijelo, ona je pravi dokaz da ima ljepote i u nesavršenosti!

Povezana vijest inMagazin Vječna slatkica Minea sljedeće godine slavi 30 godina karijere: Prisjetila se početaka, a najavljuje i koncert!

Povezana vijest Celebrity Usred šuškanja o bračnoj krizi Meghan Markle uzvratila udarac osvetničkom modom: "Pokazuje neovisnost i slobodu..."

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS