nastajala više od 10 godina

Cota G4 stiže na Zagrebački festival sa snažnom i melodičnom rock pjesmom "Daj mi znak“

Cota G4 Cota G4 PR 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Cota G4 Galerija

Najžešći izvođač na pozornici ovogodišnjeg 71. Zagrebačkog festivala bit će daruvarski bend Cota G4. Pjesmom "Daj mi znak“ predstavljaju jedan novi zvuk, a ovoga puta rame uz rame s gitarama su i melodične i emotivne klavijature kojima samouvjereno plovi prepoznatljivi vokal osnivača i frontmena Marka Osmanovića.

Tekst za pjesmu je pisala Lući Slivar, a glazbu je skladao Marko Osmanović, dok je s njim aranžman raspisao Dinko Likar. Pjesma je snimana u Sunday Studios u Velikoj Gorici, a producirao ju je Vedran Baotić u Sunset Strip Studiju.

Zanimljivost je da je ova pjesma nastajala više od 10 godina, a svoj finalni oblik doživjela je 2023. godine kada je bend ušao u studio i snimio dvije nove pjesme.

"Daj mi znak“ stiže nakon što se Cota G4 prijavila na Doru i bila jedna od rezervi, prva iza pobjednika, Baby Lasagne. Široj javnosti ovaj bend, koji postoji od 1998. godine, postaje poznat sudjelovanjem na showu Supertalent gdje su bili prava senzacija za publiku i koji ih je lansirao u zvijezde. Prošle godine obilježili su 25 godina karijere, a ove godine upravo na Zagrebačkom festivalu započinju priču oko novog studijskog albuma.

S pjesmom „Daj mi znak“ nastupit će na pozornici 71. Zagrebačkog festivala koji će se održati 19. travnja u City Plazi Zagreb uz izravni televizijski prijenos. Prije toga, 6. travnja, očekuje ih koncert u Hard Placeu u Zagrebu, a gdje će također izvesti novu pjesmu koja će uskoro dobiti i videospot.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene