Jeste li stigli kupiti svoju?

Dua Lipa rasprodala je koncert u Puli! U rekordnom roku nestale su sve karte za nastup ove svjetske senzacije

Dua Lipa Profimedia 1/29 >> Pogledaj i ovo +18 Galerija

Dua Lipa u rekordnom roku rasprodala karte za koncert u pulskoj Areni, sustav za kupovanje karata već nakon 15 minuta bio je prazan.

Svjetska senzacija albanskih korijena Dua Lipa najavila je koncert u Hrvatskoj 9. lipnja ove godine, a pjevačica će nastupiti u pulskoj Areni.

Karte su u prodaju puštene danas u 10 sati, a apsolutno sve ulaznice rasprodale su se u roku 15 minuta.

Neke karte koštale su i do 417 eura, no svaka od njih je prodana, a fanovi su od jutra zauzeli internetsku stranicu kako bi među prvima osigurali svoje mjesto.

Povezana vijest Celebrity Zvijezda koja uskoro dolazi u Hrvatsku prije nekoliko mjeseci ostavila je 14 godina starijeg partnera, a nije joj dugo trebalo da počne ljubiti novog frajera!

Neki su svoje karte kupili i u pretprodaji dva dana prije.

Njezin treći studijski album ''Radical Optimism'' bit će objavljen 3. svibnja 2024. godine i sastojat će se od 11 pjesama, uključujući euforični singl "Houdini" te nedavno objavljeni hit "Training Season".

Upravo nove pjesme Dua će izvesti pred publikom u Puli.

Povezana vijest Celebrity Svjetska senzacija kosovskih korijena servirala gole grudi na crvenom tepihu, mrežasta haljina ništa nije pokrila!

Dua je nedavno postala prva ženska umjetnica koja ima četiri pjesme s preko dvije milijarde streamova na Spotifyu ("One Kiss", "Don't Start Now", "New Rules" i "Levitating").

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Šuput u opako seksi haljini iz koje je izvirivalo i previše završila svoju Dubai priču, baš nas je iznenadila!

1/33 >> Pogledaj i ovo +29 Celebrity Nina Badrić utegnula se u kombinezon kakav još niste vidjeli, odabrala ga je za poseban nastup u jednom beogradskom klubu!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS