kontroverzni hit

Bijelo dugme opet izvelo pjesmu koja je u Splitu podigla veliku prašinu, ovako je publika reagirala!

Alen Islamović - 5 In Magazin 1/28 >> Pogledaj i ovo +17 Galerija

Bend Bijelo dugme u Njemačkoj je izveo pjesmu "Pljuni i zapjevaj, moja Jugoslavijo", koja je na nedavnom koncertu u Splitu izazvala brojne reakcije.

Grupa Bijelo dugme proteklog je vikenda u Stuttgartu održala koncert, gdje su među ostalim hitovima izveli i pjesmu "Pljuni i zapjevaj, moja Jugoslavijo", i to nakon što je na nedavnom koncertu u Splitu izazvala brojne kontroverze.

Magazin Novi Dani objavio je snimku s koncerta te navode da se u publici vidjela i zastava SFRJ te da su svi pjevali u glas.

Pogledaj na Twitteru
Greška tijekom preuzimanja Tweet-a. Možda je pobrisan.

Podsjetimo, pjevač Alen Islamović nedavno se našao u problemima nakon što je na koncertu u Splitu s grupom Bijelo dugme otpjevao istu pjesmu, na kojoj ga je publika u glas pratila.

Osim toga, na zaslonu iza njega vrtjela se i fotografija zastave Jugoslavije.

Udruga zagrebački dragovoljci branitelji Vukovara zbog toga je podnijela prijavu protiv organizatora te su tražili da se Islamović proglasi nepoželjnom osobom u Hrvatskoj.

O svemu se oglasio i sam pjevač, koji tvrdi da im nije bila namjera nikoga uvrijediti ni provocirati.

"Nije nam bila namjera nekog provocirati, međutim, napali su pogrešnu kuću i prijete sa svih strana, a ja sam samo radnik pjevač u firmi 'Bijelo dugme' kojoj je vlasnik gospodin Goran Bregović. Ja uzimam posao ili odbijam 50 koncerata i pjevanje pjesama Bijelog dugmeta", rekao je Islamović za Klix.ba.

Zbog izvođenja spomenute pjesme Islamović je dobivao i prijetnje. Više o tome pročitajte OVDJE.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Fani Stipković javila se s treninga utegnuta u crne tajice i dekoltirani top, bez trunke šminke na licu zadivila je pratitelje

1/11 >> Pogledaj i ovo +7 Nekad i sad Pogađate li tko je ovo? Nećete vjerovati koliko se ovaj čovjek promijenio, ljubio je slavne žene!

Potpuno gola Catherine Zeta-Jones: Ovako je poželjela sve najbolje Michaelu Douglasu za rođendan!

Hana Huljić objavila rijetku fotografiju kćerkice Albe, svi su se iznenadili koliko je djevojčica narasla!

Princeza Charlotte ima novu opsesiju, krenula je stopama majke: ''I Kate je to ranije igrala!''

Povezana vijest Celebrity P. Diddy poslije gnjusnih optužbi u strahu za život, odbija hranu: "Zamislite da je netko platio nekome iznutra...''

Povezana vijest Clubzone Dražen Zečić uskoro će održati svoj najveći koncert u karijeri, javio se uoči gotovo rasprodane Arene: "To nije samo običan koncert!''

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS