Ma kako slatko!

Stjepan Vukadin pohvalio se kreativnim poklonom koji su on i supruga dobili od sinčića na poseban dan!

Stjepan Vukadin Instagram 1/31 >> Pogledaj i ovo +20 Galerija

Stjepan Vukadin pokazao je divan poklon koji su on i njegova supruga Katarina dobili od sinčića Gabriela povodom Valentinova.

Najmlađi član žirija ''MasterChefa'' Stjepan Vukadin pohvalio se novom Instagram pričom te raznježio svoje pratitelje zbog onoga što je snimio.

Naime, Vuki je snimio poklončić koji su on i supruga Katarina dobili od sinčića Gabriela, a maleni je za njih izradio čestitku povodom Valentinova u crvenoj boji, a u kojoj je pisalo ''Voli vas Gabriel''.

Na vanjskoj strani čestitke bilo je ocrtano i srce s roza bojom, a svi će se složiti da je maleni lijepo iznenadio svoje roditelje povodom ovog dana ljubavi.

A na Valentinovo, Stjepan je pokazao i znak pažnje svojoj supruzi te joj poklonio buket cvijeća načinjen od ljubičastih tulipana s kojima se Katarina pohvalila i na svom Instagramu.

Ponosni tata često dijeli njegove fotografije sa svojim pratiteljima, a ovaj popularni član žirija pokazao je i suprugu Katarinu, s kojom se vjenčao 2019. godine, a sinčića su dobili 2020.

Podsjetimo, u tijeku su prijave za novu sezonu ''MasterChefa'', a nakon prošle, u kojoj je pobjedu odnijela Maja Šabić, gledatelji jedva čekaju vidjeti tko će se sve prijaviti u novu sezonu i odnijeti titulu novog hrvatskog ''MasterChefa'' pod stručnim okom Stjepana, Melkiora Bašića i Damira Tomljanovića.

1/27 >> Pogledaj i ovo +23 Nekad i sad Bivši suprug Nine Badrić pojavio se u javnosti nakon dugo vremena, pogledajte kako izgleda danas

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Kamere zabilježile emotivan trenutak između Ćirine supruge i sestre, tugu na licima nisu mogle sakriti

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS