Uvijek posebna

Dizajner Hane Huljić otkrio detalje sa slavlja malene Albe te koja priča stoji iza Hanine neobične vjenčanice

Hana Huljić Grašo Bozo Vukicevic / CROPIX 1/33 >> Pogledaj i ovo +22 Galerija

Modni dizajner čije kreacije nose Hana Huljić Grašo i Vjekoslava Huljić otkrio je kako je izgledalo slavlje za krštenje malene Albe te koja priča stoji iza Hanine vjenčanice.

Modni dizajner iz Splita Jurica Pirić, koji već godinama odijeva majku i kćer Vjekoslavu i Hanu Huljić, otkrio je kako je izgledalo slavlje krštenja malene Albe te koja priča stoji iza Hanina drugačijeg stila koji nosi.

''Huljići su mi zaista jedna od dražih obitelji, jednostavni su i ne kompliciraju. Već znam i Hanin i Vjekoslavin stil, sve je išlo prirodno i prepustile su nam se, bile su samo na jednoj probi. Vjekoslava je nosila haljinu od plavog baršuna, vrlo trendi, s prorezom i pojačanim ramenima. Hanina haljina bila je u duhu 50-ih, od brokata, to su stilovi koji im stoje, bez puno filozofije'', rekao je Jurica za Gloria.hr.

Jurica i njegova supruga Marija dugogodišnji su prijatelji obitelji Huljić te gotovo da nema važnog događaja za koji nisu obukli Hanu i njezinu majku Vjekoslavu. Dizajnirali su Haninu vjenčanicu, njezinu maturalnu haljinu, ali i haljinu koju je nosila na krštenju malene Albe.

A ispričao je i kako je izgledalo slavlje u splitskom restoranu proteklog vikenda.

''I sama proslava krštenja bila je baš kao i oni, jednostavna, decentna, ukusna. Hana i Petar nisu pjevali, svirao je bend, neka se i oni malo zabavljaju. Sve je bilo jako lijepo, prava obiteljska zabava.''

Nada se da će i malena Alba u budućnosti biti njegov klijent, a Jurica je otkrio i koja je priča iza Hanine vjenčanice, koja je pokrenula razne reakcije nakon vjenčanja prošle godine, a mnogima se nije svidjela.

Pedesete su također bile glavni motiv Hanine vjenčanice, koja je u kombinaciji sa satenskim rukavicama, oglavljem s mrežicom te njezinom pin-up frizurom odisala glamurom starog Hollywooda, a Jurica ističe kako se upravo u takvim izdanjima osjeća najbolje, piše Gloria.hr.

Inače, Hana pažnju uvijek privuče svojim posebnim i drugačijim stilom od onog kojim se danas odijeva većina djevojaka i žena, a ništa manje ne ističe se ni njezina majka Vjekoslava, koja uvijek istakne bujni dekolte i figuru u uskim haljinama.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Tužne slike kolega s komemoracije za prerano preminulog glumca, Goran Navojec neutješno sjedio u tišini

1/18 >> Pogledaj i ovo +14 Nekad i sad Sjećate se Mirne Berend? Bila je jedna od naših najpopularnijih voditeljica, a sada se pojavila u javnosti nakon dugo vremena

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS