a evo i njega!

Prepoznajete li ovu zvijezdu iz 90-ih? Glumio je u kultnoj seriji koja se i danas reprizira!

Wayne Knight Profimedia 1/12 >> Pogledaj i ovo +1 Galerija

Poslije dugo vremena u javnosti je viđen Wayne Knight, kojeg smo imali priliku upoznati kao poštara Newmana, susjeda Jerryja Seinfelda.

Ironični "Hello Newman" jedna je od najpoznatijih rečenica kultne serije iz devedesetih "Seinfeld". Osim četiri glavna lika - Jerryja Seinfelda, Elaine Benes, Georgea Costanze i Cosma Kramera - gledatelji su imali priliku upoznati i poštara Newmana, Kramerova prijatelja i Seinfeldova susjeda / zakletog neprijatelja, kojeg je tumačio Wayne Knight.

Danas 69-godišnji glumac snimljen je u Los Angelesu kako dolazi u teretanu na vježbanje, a novi izgled, u odnosu na onaj iz 90-ih, vidljiv je na novijim fotografijama.

Osim u "Seinfeldu", gdje je glumio u 45 nastavaka, Knight je glumio u više od 40 projekata, a među najpoznatijima su "Sirove strasti" sa Sharon Stone, "Prljavi ples" s Jennifer Grey i Patrickom Swayzeom, "Jurassic Park" sa Samom Neillom i "Space Jam" s košarkašem Michaelom Jordanom.

Koliko se slavni Newman izmijenio, pogledajte u našoj fotogaleriji.

Nedavno javno pojavljivanje je imao i Jason Alexander, poznatiji kao George Costanza, a njegove fotografije možete pogledati OVDJE.

1/21 >> Pogledaj i ovo +17 Nekad i sad Žene je kupio kao seksi štreber, a u novoj seriji koja je pravi hit opet osvaja obožavateljice!

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Maja Šuput pokazala Bloomovo carstvo: "Naš svakodnevni kućni kaos"

Preminuo glumac iz "Princ otkriva Ameriku", njegovu seriju pratile su stotine milijuna ljudi

I dalje izlaze gnusni detalji o slučaju posrnulog repera, sedativima drogirali i najranjiviju skupinu

Povezana vijest Celebrity Matija iz Supertalenta ganut podrškom javnosti, javio nam se: "Sa suzom u oku sve gledam!"

Povezana vijest inMagazin Željko Bebek otkrio tajnu bračne idile sa suprugom Ružicom: ''Ja od početka volim reći da smo mi...''

Devedesetih je slamao srca djevojaka, a i danas se okreću za njim: Osnivač Swingersa nekoć se odijevao kao Elvis Presley!

Svi se pitaju kako je moguće da Lindsay Lohan opet izgleda kao da je u cvijetu mladosti, javili se stručnjaci!
 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS