dobili su sina

Nije im smetalo što je bila 10 godina starija od njega, a ovo je razlog zbog kojeg Cheryl poslije Liama nije bila u ozbiljnoj vezi

Liam Payne i Cheryl Cole - 1 Profimedia 1/34 >> Pogledaj i ovo +23 Galerija

Liam Payne i Cheryl Cole bili su u vezi dvije godine, u kojoj su dobili i sina Beara, a nakon raskida veze Cheryl nije imala nijednog javnog partnera.

Ovih dana glavna priča je pogibija Liama Paynea, bivšeg člana grupe One Direction, koja je u fokus stavila njegove brojne životne priče, od uplaćivanja novaca za humanitarne akcije do biografija njegovih članova obitelji. 

Iza Liama ostao je sedmogodišnji sin Bear Grey, kojeg je 31-godišnji pjevač dobio u vezi s 10 godina starijom pjevačicom Cheryl Cole, članicom grupe Girls Aloud. Cole i Payne upoznali su se još 2008. godine, no ljubav je buknula 2016. godine. Kratkotrajna ljubavna priča Cole i Paynea trajala je tek dvije godine, ali Payne je živio nedaleko od bivše djevojke kako bi bio bliži sinu. 

I dok je Payne bio u nekoliko javnih veza, poput onima s Kate Cassidy i Mayom Henry, Cheryl Cole nije imala nijednu javnu vezu od njihovog prekida 2018. godine. Kao jedan od razloga zašto, Cole je navela prije nekoliko godina kada je u intervjuu za "The Sunday Times' Style" izjavila da je Liam Payne bio jedini ljubavni partner koji joj je bio vjeran.

Liam Payne boravio je u Argentini zbog koncerta bivšeg kolege Nialla Horana (OVDJE), no produžio je boravak zbog odbijene vize. Više o tome pročitajte OVDJE.

Liamov otac Geoff je ovih dana u Argentini kako bi pripremio sve za transport sinova tijela u Ujedinjeno Kraljevstvo, a fotografije koje slamaju srce pogledajte OVDJE.

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Tko je novi partner Donne Vekić? Skrivala ga je dvije godine, a njegovo ime puno se provlačilo kroz medije

1/36 >> Pogledaj i ovo +32 Celebrity Prepoznajete li slavnog sportaša? Uplovio je u glumačke vode, a hoda s trenutačno najvećom glazbenom zvijezdom

Pa kakve su ovo ljudine! Zbog njih je Maja pokazala što zapravo nosi ispod stola, a kamere ne vide!

Modnog gurua sve češće viđamo u prisnom društvu 46 godina mlađeg muškarca, jedno i dalje odbija priznati!

Povezana vijest Celebrity Adiju je tek 12, a kao da ima 40 godina karijere: ''Dragi Bože, kakav vokal!''

Povezana vijest Celebrity Kod ovih djevojaka Martinu Tomčić posebno se dojmilo jedno: ''Tu ste me najviše kupile!''

Lepa Brena na svoj rođendan najavila i petu zagrebačku Arenu, otkrila je i da fanovima sprema još jedno iznenađenje!

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS