evo kako izgleda danas

Bila je Kraljica Hrvatske i jedna od najtraženijih manekenki, a onda je nestala iz javnosti i napravila potpuni zaokret u karijeri!

Antea Kodžoman Biljana Gaurina/Cropix 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Antea Kodžoman snimljena je u rijetkom izlasku, pogledajte koliko se promijenila od najslavnijih dana.

Okrunjena domaća ljepotica Antea Kodžoman svojevremeno je bila i jedna od najtraženijih hrvatskih manekenki, a onda se na vrhuncu karijere odlučila povući iz javnosti.

Manekensku karijeru izgradila je nakon osvajanja titule Kraljice Hrvatske 1999. godine i neko je vrijeme radila u Milanu, a sve to ponajviše može zahvaliti poduzetnici Snježani Mehun Shillinger, koja ju je zaustavila na ulici i nagovorila da se prijavi na izbor ljepote.

Antea i Snježana do danas su ostale jako bliske i sada su se zajedno pojavile na svečanoj prezentaciji jahti u Splitu, a društvo im je pravila i bivša Miss hrvatske Maja Cvjetković.

Prije nego što se pritajila od javnosti, Antea je punila medijske stupce i svojim burnim životom, a najčešće smo je viđali u društvu stilista Marka Grubnića i drugih tada poznatih manekenki, poput Aleksandre Grdić.

S druge strane, njezin ljubavni život oduvijek je bio zavijen velom tajne i nikada nije potvrdila niti jednu vezu.

Nakon što se povukla iz manekenstva, postala je direktorica marketinga NK Lokomotiva, a prošle godine se zaposlila u jednoj od poznatijih domaćih agencija za nekretnine, za koju rade i još neka poznata imena s naše estrade poput bivših misica Sarah Ivanković i Arijane Podgajski te supruga Maje Šuput Nenada Tatrinova.

Kako je Antea izgledala u slavnim manekenskim danima i koliko se otada promijenila, pogledajte u našoj galeriji.

Povezana vijest Nekad i sad Podsjetnik na početke karijera uspješnih Hrvatica: Neke i danas viđamo, a neke su se povukle iz javnosti!

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Svi komentiraju Georginin rođendanski poklon Ronaldovom sinu: "Što će mu pobogu to?!"

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Naša bivša misica usred glasina o razvodu provodila se u Splitu u dobro poznatom društvu!

 

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS