Prepoznajete li ih?

Evo kako su neki od poznatih Hrvata izgledali u mladosti: ''Imao sam tada 16, a i kose sam imao!''

Kada je izgled u pitanju, slavne dame često proučavamo do najsitnijih detalja, a njihovo starenje i bore pod posebnim su povećalom. Bacimo zato oko na poznate Hrvate da vidimo kako oni prkose godinama.

Zavirili smo u arhivu i prisjetili se kako su na početku karijere izgledali Petar Grašo, Mladen Grdović, Željko Bebek, Jole i drugi. Jesu li kao vino - što stariji, to bolji?

''Mislim da je moja vrlina definitivno ta što sam se na vrijeme otrgnuo od tog medijski nametnutog imagea da sam ja nekakav sex simbol. Ja nisam izašao na scenu da budem sex simbol. Sexy simboli ovise o trbušnjacima, sexy simboli ovise o tome koliko su lijepo ispali, ali to je potrošna stvar'', kaže Petar Grašo.

Nakon dugogodišnje veze s Danijelom Martinović, danas je u sretnom braku s Hanom Huljić, s kojom ima kćerkicu Albu. Godine mu očito idu na ruku.

Naš je teniski as ljubio neke od najzgodnijih Hrvatica. I današnja mu je supruga Nives česta gošća liste najljepših. Zbog prosijede kose i brade još uvijek nosi titulu jednog od najšarmantnijih Hrvata.

''Volim za sebe otići u teretanu, volim otić' u kino, volim pogledat dobar film'', govorio je nekad Goran Ivanišević.

Grdović je danas majstor za zabavu, a u mladosti je pozornost plijenio zlaćanim uvojcima.

''A onda su marame bile moderne! I to u ružičastoj boji. Imao 16 i pol, imao sam i kose bogati'', komentirao je mladog sebe Grdović.

Ovako su u mladim danima izgledali Jole i glumac Janko Popović Volarić, a gospodin u bijelom odijelu je Marko Grubnić.

''Nekad sad kad vidim neke stare slike pomislim šta mi je bilo ali nekako imam opravdanje za to. Ja sam nekad bio modni mačak koji je žario i palio tom javnom scenom, koji je bio ekscentričan.''

Ekscentrična Bebekova izdanja teško će tko nadmašiti. U mladosti je čak nosio i 15 centimetara visoke potpetice.

''Nogavice su prekrivale dio njih, ali ja sada to otkrivam ovako kako je izgledala ta cipela uz satensko odijelo'', rekao je Bebek.

''Ja sam se jako dobro osjećao u visokim petama jer su one tvrdile da sam zaista netko drugi, ja sam stvarno bio sebi interesantan i čudan kad sam bio 15 cm viši nego što jesam, nekako sam i drukčije hodao kao manekenke što rade i manekeni.''

Koji su poznati Hrvati s godinama poput vina - ''što stariji to bolji'', ostavljamo da prosudite sami.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novaplus.hr.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 inMagazin Slomljena srca i prve ljubavi! Domaći glumci o onim najslađim i najtežim trenucima odrastanja: ''Pokušala mi je nametnuti...''

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 inMagazin Tajči otkrila kako se osjećala kad je dobila svoju lutku: ''Shvatila sam da ne želim biti Barbika, ali...''

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS