Zaljubili se na setu

Zvijezde serije Zlatni kavez izrekle su sudbonosno da, njihovi kolege nisu mogli suzdržati suze radosnice, pogledajte prizore!

Beril Pozam i Ersin Arici - 3 Screenshot 1/28 >> Pogledaj i ovo +17 Galerija

Zvijezde serije ''Zlatni kavez'' Beril Pozam i Ersin Arici izrekli su sudbonosno da, pogledajte snimke s vjenčanja.

Velike ljubitelje turske serije ''Zlatni kavez'', koja se emitira na Novoj TV, razveselit će nova vijest - Beril Pozam i Ersin Arici, koji tumače Sunu i Abidina, izrekli su sudbonosno da u stvarnom životu.

Svadbeno slavlje održalo se u gradu Dalyanu na jugozapadu Turske.

Na društvenim mrežama mogu se vidjeti dijelovi njihova vjenčanja, odnosno ples i zabava nakon što je par izrekao svoje zavjete.

Inače, ljubavna priča Beril Pozam i Ersin Arici započela je na setu, dok su zajedno radili na dramskoj seriji ''Zlatni kavez''. Romansu s ekrana prenijeli su u stvarnost premda su dugo skrivali da su skupa. 

Među uzvanicima su bili i brojni glumci iz serije Afra Saraçoğlu, Buçe Buse Kahraman, Diren Polatoğulları, Öznur Serçeler, Sezin Bozacı. Na snimci se može vidjeti i kako su uzvanici od sreće plakali.

1/29 >> Pogledaj i ovo +25 Celebrity Danijela Dvornik prisjetila se neprežaljenog Dina: ''Medeni mjesec slavili smo na Malti, rekao mi je da ga se nikad neću riješiti...''

1/29 >> Pogledaj i ovo +25 Celebrity Šuput se zabavljala na fešti u haljini s opasnim prorezom pa sve šokirala: ''Dovoljno je reći da sam promukla od pjevanja…''

Povezana vijest Celebrity Zvijezdu "Zlatnog kaveza" zovu turskom Adrianom Limom, a ovim prizorima s plaže tu je usporedbu itekako opravdala!

Povezana vijest Celebrity Zovu je turskom Adrianom Limom, no ona je puno više od lijepog lica, a sada je pokazala i jednu neočekivanu vještinu!

Povezana vijest Celebrity Zvijezde "Zlatnog kaveza" progovorile o odluci koja im je promijenila živote: "Uvijek sam se trudila birati..."

Povezana vijest Celebrity Srca gledateljica na malim ekranima brzo je osvojio, ali glavni glumac ''Zlatnog kaveza'' jednom je izjavom razočarao ženski dio publike!

 

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS