kakav spoj!

Pogledajte kako su članovi žirija MasterChefa iznenadili kolege iz Supertalenta, netko je bio posebno sretan što je upoznao Melkiora!

Snimanje promo spota za Supertalent Nova TV 1/25 >> Pogledaj i ovo +14 Galerija

Stjepan Vukadin, Melkior Bašić i Damir Tomljanović iznenadili su Davora Bilmana, Maju Šuput, Fabijana Pavla Medvešeka i Martinu Tomčić na snimanju promo spota za novu sezonu Supertalenta.

Show Supertalent uskoro se vraća na male ekrane, a kao uvod u slavljeničku 10. sezonu, članovi žirija snimili su prigodni promo spot.

Davor Bilman, Maja Šuput, Fabijan Pavao Medvešek i Martina Tomčić okruženi svjetlima reflektora najavili su nova uzbuđenja koje donosi jubilej, a četvorku iz Supertalenta na setu su iznenadili članovi žirija MasterChefa.

Stjepan Vukadin, Melkior Bašić i Damir Tomljanović na pozornici su se pojavili s veličanstvenom rođendanskom tortom, kojom su iskreno obradovali kolege iz Supertalenta.

Nakon toga su svi zajedno nazdravili, a netko je bio i posebno sretan što je upoznao Melkiora.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Martina Tomčić (@martina.tomcic)

"Na snimanju ovog promo videa upoznala sam svoje kolege iz žirija u jednom potpuno drugačijem, novom, iznenađujućem, uzbudljivom svjetlu! Ok, upoznala sam i Melkiora Bašića", napisala je Martina Tomčić na svojem profilu na Instagramu.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Šuput otkrivena trbuha i okružena dragim ljudima otkrila da ima razlog za slavlje: "Coming soon..."

1/33 >> Pogledaj i ovo +29 Nekad i sad Lice nekad legendarne ljepotice odaje posljedice burnog života u prošlosti, neki ne mogu vjerovati da je ovo stvarno ona!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS