počeo je MasterChef!

Gledatelji u deliriju zbog povratka omiljenog trojca na male ekrane, a evo kome se ženski dio publike posebno veselio: "Gospodin fatalni!"

Stjepan Vukadin, Melkior Bašić i Damir Tomljanović Stjepan Vukadin, Melkior Bašić i Damir Tomljanović Nova TV 1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Stjepan Vukadin, Melkior Bašić i Damir Tomljanović Melkior Bašić Melkior Bašić Melkior Bašić - 2 Melkior Bašić In Magazin: Masterchef - 6 In Magazin: MasterChef In Magazin: MasterChef - 4 In Magazin: MasterChef - 3 Masterchef - 2 +11 Masterchef - 3 Galerija

Nova sezona MasterChefa izazvala je lavinu reakcija vjernih gledatelja, koji su jedva dočekali povratak omiljenog showa na male ekrane.

Omiljeni show MasterChef vratio se na male ekrane na radost brojnih vjernih gledatelja koji su jedva dočekali ponovno vidjeti omiljeni trojac iz žirija, chefove Stjepana Vukadina, Melkiora Bašića i Damira Tomljanovića.

Jednome od njih posebno se veselio ženski dio publike, a najbolji dokaz za to su komentari kojima su ga zasuli na Instagramu.

"Večeras počinje nova sezona MasterChefa", napisao je Melkior uoči prve emisije uz svoje fotografije sa seta.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Melkior Bašić (@melkior.basic)

"Gospodin fatalni se vratio na male ekrane", "Nezamjenjiv si, nasmiješ i najtužnijeg", "Najbolji show", "Napokon!", "Pratim obavezno", "Idemo!", "Veselim se da vas vidim. I sretno dečki", "Jedino je šteta što MasterChef ne traje cijelu godinu", neki su od brojnih komentara uzbuđenih gledatelja i gledateljica.

O popularnosti MasterChefa svjedoči i medijska nagrada Zlatni studio u kategoriji reality showa, koju je omiljeni kulinarski show osvojio dvije godine zaredom.

Novu sezonu MasterChefa gledajte od ponedjeljka do četvrtka u 22:15 na Novoj TV!

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Zdravko Mamić i Jelena Planinić Jelena Planinić i Zdravko Mamić Jelena Planinić i Zdravko Mamić Jelena Planinić +16 Jelena Planinić Celebrity Zdravko Mamić provodi se na jahti s mlađahnom djevojkom, a nije teško pogoditi gdje ljetuju!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Valentina Walme i Marko Petrić - 1 Valentina Walme i Marko Petrić - 2 Valentina Walme i Marko Petrić - 3 Valentina Walme i Marko Petrić - 4 +26 Valentina Walme i Marko Petrić - 5 Celebrity Evo kako je izgledalo vjenčanje jednog od najljepših domaćih parova, među uzvanicima su se našli brojni poznati Hrvati!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene