obiteljski izlazak

Kerum pobjedu Hrvatske u Osijeku gledao sa suprugom i djecom, Fani je izrazom lica privukla pažnju

Željko Kerum Davor Javorovic/Pixsell 1/32 >> Pogledaj i ovo +21 Galerija

Utakmicu Hrvatske i Poljske pratio je i bivši gradonačelnika Splita, a društvo su mu pravili supruga Fani i djeca.

Utakmicu između Hrvatske i Poljske na Opus Areni u Osijeku pratila su i neka poznata lica. Fotografi su na tribinama snimili i bivšeg splitskog gradonačelnika, Željka Keruma.

Društvo su mu pravili supruga Fani i djeca. Fotograf ih je snimio u trenutku kada je Kerum nešto objašnjavao sinu, koji ga je pozorno slušao. 

Fani je poznata po svojim skupocjenim modnim kombinacijama, a sada je nosila kockasti dres reprezentacije, no ona se nije činila pretjerano zainteresirana za utakmicu. 

Inače, Fani i Željko vjenčali su se 2013. godine u društvu najbližih prijatelja i obitelji, a zajedno su dobili troje djece - kćer Eleonoru te sinove Zvonimira i Franu.

Podsjetimo, prije utakmice u Osijeku održana je i kratka svečanost. Domagoj Vida tada se službeno oprostio od reprezentacije, a brojni su primijetili njegovog sina koji je osvojio srca Hrvata još 2018. godine.

Više o tome pročitajte OVDJE.

1/32 >> Pogledaj i ovo +28 Celebrity U kontroverzni srpski show opet je ušla i atraktivna Dubrovčanka, pogledajte kako izgleda luksuzno imanje na kojem će boraviti!

1/29 >> Pogledaj i ovo +25 Celebrity Žanamari u haljini koja na njoj puca proslavila rođendan, možete li pogoditi koliko godina ima?

Povezana vijest Celebrity Tko je Kerumov sin Joke? Punio je medijske stupce svojim biznisom i ponašanjem, a već ima i dijete

Povezana vijest Celebrity Zaručio se Kerumov sin, vijest je iznenadila njegova oca: "Što? Valjda će mi javiti…"

Povezana vijest Celebrity Kerumova Fani građansku dužnost iskoristila je za rijetko pojavljivanje u javnosti, zato se i posebno sredila za ovu prigodu

Povezana vijest Zanimljivosti Našim političarima na biralištima su se pridružile supruge koje ne viđamo često, a njihova su najveća podrška!

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS