"Ovo je sve!"

Željko Joksimović od Đokovićeva videa napravio je ''Novakovo kolo'', koje je već hit na društvenim mrežama: ''Legende ste!''

Željko Joksimović Lucija Ocko/Cropix 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Željko Joksimović dobio je inspiraciju zbog videa Novaka Đokovića koji kruži društvenim mrežama, a obožavatelji su ostali oduševljeni njegovom verzijom koju je brzo napravio.

Novak Đoković jedan je od najboljih tenisača svijeta koji se sada plasirao u četvrtfinale Wimbledona, a pri završetku tog meča obratio se hejterima s tribina.

Navijači su mu uoči igre često vikali "buuu", a nakon meča Novak im je u svom stilu poručio što misli o njihovu ponašanju, te je video obračuna postao viralan na društvenim mrežama.

Tim je povodom i pjevač Željko Joksimović dobio inspiraciju pa je na Instagramu objavio komponiranu verziju spomenutog videa koju je nazvao "Novakovo kolo".

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zeljko Joksimovic (@zzeljko)

"Napravih Novakovo kolo danas, inspiriran posljednjim događanjima. Tko pjeva, zlo ne misli'', napisao je Željko u opisu objave.

Pratitelji su ostali oduševljeni Željkovom verzijom, što su mu jasno dali do znanja u komentarima.

"Ovo je sve", "Legende ste", "Bravo", pisali su.

Povezana vijest Celebrity Joksimovićeva zgodna kći objavila je njihovu rijetku zajedničku fotografiju, povod je bio zbilja poseban razlog!

Povezana vijest Celebrity Bračni par Joksimović upoznao se na radnom zadatku, a njihov početak veze obilježila je jedna anegdota: ''Vozila je neki bijesan auto...''

Povezana vijest Celebrity Jovana Joksimović javila se s magičnog mjesta gdje je bila sa suprugom Željkom, ali svu pažnju ukrala je njezina haljina!

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Evo gdje se nakon Eura odmara Mario Pašalić, u restoranu na našem prekrasnom otoku potpisivao je dresove!

1/19 >> Pogledaj i ovo +15 Nekad i sad Prošlo je čak 40 godina od uloge koja ga je proslavila, ali fanovi kažu da je ostario kao dobro vino

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS