Ne voli pričati o privatnom životu

Jeste li znali ove pojedinosti o Dominiku Livakoviću? Djed mu je imao veliki utjecaj na njegovu karijeru, a ovako je izabrao ime za sinčića!

Obitelj Livaković - 2 Helena Livaković/Instagram 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Dominik Livaković svoj život čuva podalje od očiju javnosti, a u nastavku pogledajte neke zanimljivosti iz njegova privatnog života.

Nogometaši Poljske ugostili su Hrvatsku u sklopu Lige nacija. Prvo poluvrijeme je bilo stvarno ludo, a nastavak ludnice viđen je i drugom dijelu.

Naime, sudac Alejandro Hernandez pokazao je izravni crveni Dominiku Livakoviću, što je izazvalo opću nevjericu. Više o tome pročitajte OVDJE.

Tim smo se povodom prisjetili nekih zanimljivosti našeg vratara koji svoj život drži podalje od očiju javnosti.

Sredinom godine gostovao je u serijalu "Knjaz kod Vatrenih", a on se tamo osvrnuo na svog sinčića kojeg je dobio sa suprugom Helenom.

"Sad kad sam dobio bebu, vidim koliko je to blagoslov, stvarno ništa na kraju dana nije bitnije nego da je ona dobro. Samo je to bitno. Neke stvari za koje sam mislio da su toliko važne i da je smak svijeta, nisu važne", ispričao je.

Knjaz ga je potom upitao kako su odabrali ime Joakim.

"Imali smo nekoliko imena oko kojima smo dvojili. Onda smo ga samo jedan dan počeli zvati Joakim prije nego što se rodio i tako je ostalo. Neki su bili skeptični, ali to je normalno", otkrio je Livaković.

Gledatelji su imali priliku doznati da ima dvije sestre i brata, da su mu roditelji rastavljeni i da ima očuha, ali se svi odlično slažu, a njegov djed je imao veliki utjecaj na njegovu karijeru.

"Kako su moji radili, on me vozio u školu, na treninge, čekao me sa sendvičem, a baka Vesna je pravila palačinke. Volio sam kod njih biti više nego kod kuće", rekao je Livaković.

Više o ljubavnoj priči Dominika i Helene pročtajte OVDJE.

1/7 >> Pogledaj i ovo +3 Zanimljivosti Najslađi navijači u Varšavi poslali su poruke Modriću i Gvardiolu, pogledajte što je osvanulo na transparentima!

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Naša kraljica diska uživa na egzotičnoj destinaciji s novopečenim suprugom, nove objavljene fotke pravi su raj za oči!

Poznati hrvatski roker oženio se na jedinstvenoj lokaciji kraj Sinja, pogledajte kako je bilo na vjenčanju!

Usred šuškanja o bračnoj krizi Meghan Markle uzvratila udarac osvetničkom modom: "Pokazuje neovisnost i slobodu..."

Povezana vijest Celebrity Seks-bomba 21. stoljeća izgleda neprepoznatljivo: Slavne obline prekrila je širokom odjećom pa izazvala pravu nevjericu

Povezana vijest Clubzone Glazbeno zagrijavanje za veliki domoljubni koncert počinje već ove subote, uz poznate pjevače nastupit će i Jure Brkljača!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS