"ajme meni ženo!"

Žanamari zna kako biti seksi i bez da sve pokaže: "Bila bi mi neko vrijeme na polici samo da te gledam..."

Žanamari Perčić - 2 Žanamari Perčić/Instagram 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Žanamari ne prestaje oduševljavati svojim izgledom, a sada je pratitelje počastila seksi videom u crnom korzetu.

Naša pjevačica Žanamari često svoje pratitelje obraduje provokativnim fotografijama, ali je u isto vrijeme inspiracija brojnim djevojkama što se tiče treniranja i zdravog života.

Ovoga puta utegnula je svoj struk seksi korzetom kojeg je iskombinirala na usku bež haljinu kao modni dodatak.

"Godišnji: Ono kad izađeš na hodnik samo da se opet vratiš u sobu", napisala je pjevačica u opisu objavljenog videa u kojemu je pokazala i svoj zavodljivi hod.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Žanamari (@zanamari)

Pratitelji su je odmah pohvalili u komentarima.

"Wow", "Top žena", "Izgledaš nevjerojatno", Prekrasna si", "Ajme meni ženo... Bila bi mi neko vrijeme na polici samo da te gledam", nizali su se komplimenti.

Podsjećamo, nedavno je Žanamari svoje pratitelje zabrinula snimkama iz gorućih Tučepa, a kako su ona i obitelj proživjeli strašne prizore, pogledajte OVDJE.

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Sve je stalo kad se ona pojavila na crvenom tepihu! Kažu da ima brutalno tijelo, a prati je 4,4 milijuna ljudi na Instagramu

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Presretna Sonja Kovač podijelila je veliki trenutak koji je prvi put proživjela s kćerkicom!

Povezana vijest Celebrity Lasagna u dirljivoj objavi otvorio dušu fanovima: "Moglo bi biti mračno, ali nadam se da ću pomoći svima koji se bore s tjeskobom''

Povezana vijest Celebrity Ovako je Karleuša odgovorila onima koji se ne slažu s njom jer je napala Sevku: ''Mene na granicama dočekuju s cvijećem!''

Povezana vijest Celebrity Aca Lukas poslao poruku Severini? Objavio da bi on pjevao u Sarajevu besplatno za Novu godinu!

Povezana vijest Celebrity Zvijezde hit-serije 90-ih otkrile šokantne detalje i pravila kojih su se trebali držati, ovo im je bilo strogo zabranjeno!

Povezana vijest Celebrity Zanosna mama mladog hajdukovca u seksi haljini očaravajuće boje pohvalila se bujnim dekolteom, no to nije jedino što je istaknula!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS