Snimila se u ogledalu

Friško zaljubljena Vlatka Pokos pozirala samo ogrnuta ručnikom, uživa nakon što se zbog ljubavi vratila u svoj grad!

Vlatka Pokos Vlatka Pokos/Instagram 1/34 >> Pogledaj i ovo +23 Galerija

Vlatka Pokos pozirala je za kratki video samo ogrnuta ručnikom, a objavila ga je na svom profilu na Instagramu.

Bivša televizijska voditeljica i pjevačica Vlatka Pokos nedavno se našla u centru pozornosti nakon što je potvrdila ljubav s glavnim tajnikom Hrvatskog ragbijaškog saveza Većeslavom Holjevcem, a sada je ponovno privukla pozornost svojih pratitelja na društvenim mrežama.

54-godišnja Vlatka je naime u priči na Instagramu objavila video u kojem se snima ispred ogledala dok je ogrnuta samo ručnikom, što je zaintrigiralo njezine pratitelje.

"Čarobno", napisala je kratko uz video.

Povezana vijest inMagazin Vlatka Pokos priznala nam je da je ponovno zaljubljena, evo što je otkrila o svom novom odabraniku!

Vlatka se nedavno prvi put pojavila u javnosti s novim dečkom u gradskoj vijećnici u Makarskoj, gdje su pozirali zagrljeni, a pritom su oboje razvukli i široke osmijehe.

Da je zaljubljena, nedavno je otkrila za IN magazin, nakon čega se doznalo da je njezino srce osvojio devet godina mlađi Većeslav Holjevac, bivši ragbijaš i unuk istoimenog bivšeg gradonačelnika Zagreba, političara i pisca.

Povezana vijest Celebrity Vlatka Pokos novog dečka upoznala je u avionu, on je sad ispričao kako je to izgledalo: ''Nisam bio siguran je li to ona pa sam joj bacio šalu...''

Vlatka je otkrila i kako su se ona i Većeslav upoznali te čime ju je on osvojio.

"Na letu iz Dublina u Hrvatsku! Osvojio me šarmom, izgledom, svime. Strašno, strašno šarmantan i šarmirao me na aerodromu!" ispričala je u IN magazinu.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Jennifer Aniston htjela pokazati frizuru, ali svi su gledali u jedan drugi detalj na njoj: "Kako uzbudljivo!"

1/21 >> Pogledaj i ovo +17 Celebrity Zvijezda Netflixa odabrala je Lijepu Našu za svoj novi dom: "Svemir mi je rekao da ne idem tamo i da..."

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS