''U ŠOKU SAM!''

U srpskom realityju prevario je trudnu zaručnicu, ali to ne želi priznati, ona mu poslala žestoku poruku: ''Monstrume!''

Borislav Terzić Pink/YouTube/Screenshot 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Borislav je uštao u reality, kako je rekao, da se bori za budućnost trudne zaručnici i njihove nerođene kćeri, ali je sve to palo u vodu kada je ugledao fatalnu Sofiju.

Kontroverzni srpski reality ''Elita'' (bivša ''Zadruga'') započeo je u rujnu, a iako je prošlo samo nekoliko tjedana uveliko su se stvari zakuhale. Trenutačno su svi šokirani javnom prevarom Borislava Terzića Terze.

Naime, Borislav je gledateljima poznat iz prošle sezone kada je uplovio u vezu s Milicom Veličković, a ona je čak i zatrudnjela u realityju. Ove sezone ušao je ''kako bi osigurao budućnost svojoj trudnoj zaručnici i njihovoj nerođenoj kćer'', ali sve je palo u vodu kada je ugledao fatalnu Sofiju Janićijević.

Ostali kandidati ubrzo su primijetili flert između zauzetog Borislava i Sofije, a kamere su ih uhvatile i kako se ljube. Oni i dalje negiraju da se između njih nešto dogodilo.

Trudna Milica nije ostala ravnodušna kako je vidjela zaručnika kako se ljubi s drugom djevojkom pa je oplela po njemu.

''Službeno čestitam i zahvaljujem se monstrumu što je potvrdio da je monstrum i što ga ne zanima dijete koje je u trbuhu, kako će biti i što će biti s njim. Stvarno sam zahvalna na realityju što je za tri dana pokazao svoje lice, bez grama empatije, a bilo je toliko suza i ljubavi prema meni. Stvarno svaka čast, on je fenomen zajedno s vjernicom koja ne podržava veze s oženjenima'', rekla je Milica za Pink.rs, a na pitanje ima li poruku za njega, rekla je:

''Ne bih ništa i nadam se da ga neću vidjeti. U potpunom sam šoku!''

Podsjetimo, u srpskom realityju Miljana Kulić otkrila je da je trudna, a više o tome pročitajte OVDJE.

Kako je reagirao otac njenog djetata na vijest, pročitajte OVDJE.

1/23 >> Pogledaj i ovo +19 Celebrity Nenadu Bjelici samozatajna supruga je već skoro 30 godina najveća podrška, a evo tko je zaslužan za njihov susret

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Matija Cvek prvi put u javnosti snimljen sa samozatajnom suprugom, s njima je bila i kćerkica

Frajeri Balkanci na uljepšavanju: Istražili smo koje metode pomlađivanja vole muškarci u Hrvatskoj!

Mladi treper izašao na pozornicu u papučama pa sa Seve napravio pravu ludnicu, pogledajte legendarni video!

Hana Hadžiavdagić žestoko oplela po glumcu o čijem slučaju priča cijela regija: "Sram bilo svakoga tko je šutio...''

Povezana vijest inMagazin Od ludih obožavateljica koje ih proganjanju, do padova i lomova na pozornici, što su sve preživjele naše zvijezde?

Povezana vijest Celebrity Bivša Borne Ćorića o svom četvrtom braku: "Pljuju me, a oni se varaju u brakovima..."

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS