Njegova najveća podrška

Tko je mama Luke Nižetića? Njeni sin i kćer poznata su lica u domaćim medijima, a evo kako ona izgleda

Luka Nižetić - 2 Duje Klaric / CROPIX 1/29 >> Pogledaj i ovo +18 Galerija

Uz Luku Nižetića na Melodijama Jadrana bile su i njegova mama Tamara i sestra Petra Nižetić.

Luka Nižetić proteklih dana na Melodijama Jadrana predstavio je svoj novi singl ''Vrića sriće'', a dok je on nastupao na pozornici splitske Galerije Meštrović, iz publike su ga vjerno pratile mama i sestra.

Sestra Petra Nižetić Mastelić i majka Tamara Nižetić na događaj su stigle ne skidajući osmijeh s lica, a zajedno su pozirale i za fotografe. 

Sa sestrom je Luka opalio i jedan selfie, a njihove fotografije pogledajte u našoj galeriji.

Inače, dok je Luka na domaćoj sceni itekako poznato lice, njegova sestra prije nekoliko godina nestala je iz naše javnosti. 

Nekoliko godina živjela je u Americi, točnije San Franciscu, no 2021. godine se s obitelji vratila u Hrvatsku, a tu je rodila i svoje drugo dijete.

Godinu dana nakon povratka u Hrvatsku prekinula je desetak godina dugu medijsku šutnju.

"Sedam godina provela sam u Americi, vratili smo se ima pola godine. Ne radim nikakav javni posao koji bih promovirala i prezentirala, tako da sam stay at home mum, kako bi rekli. Privatni život ne volim provlačiti po medijima", rekla je tada u IN magazinu, a istaknula je i kako je povratak u Hrvatsku bio najbolja odluka za njezinu obitelj. Otad je otvorila i svoj fotografski studio.

Petra sa suprugom Franom Mastelićem ima sinove Jozu i Milu. Par je u braku su od 2016. godine, a bračne zavjete izrekli su u Splitu. 

Svoju majku i tatu Milu Luka rijetko pokazuje na društvenim mrežama, ali na jednoj fotografiji koju je objavio vidi se da je preslika svog oca.

Povezana vijest Celebrity Luka Nižetić napravio je odličnu atmosferu na podnevnom dočeku u Puli, a jedna se obožavateljica nakon zagrljaja s njim i rasplakala!

Povezana vijest inMagazin Luka Nižetić otkrio da njegovog nećaka čeka svjetska karijera: ''Već vidim neki dokumentarac za 40 godina...''

Povezana vijest Celebrity Sestra Luke Nižetića nakon tri godine vratila se na društvene mreže i odmah objavila jednu važnu novost!

1/23 >> Pogledaj i ovo +19 inMagazin Lijepe vijesti u domu našeg najtrofejnijeg veslača, ekskluzivno za IN magazin otkrio: ''Dolazi još jedna curka!''

 

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Šuput u haljini koja je jedva pokrila ključne dijelove pokorila Slavoniju: "Ma ti si haljini samo dodatak!"

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS