Nije se odvajala od svatova

Tko je žena sa zastavom koja je privukla pozornost na svadbi u Dubrovniku?

Žena s hrvatskom zastavom - 3 Matija Habljak/Pixsell 1/28 >> Pogledaj i ovo +17 Galerija

Žena sa zastavom na vjenčanju godine pravila je probleme zaštitarima, evo tko je ona.

Na vjenčanje godine Liama Stewarta i Nicole Artukovich u Dubrovnik stigli su brojni gosti, a ispred crkve uzvanici su se fotografirali u svečanim kombinacijama.

Među brojnim gostima, ali i znatiželjnim turistima, posebnu pozornost ukrala je jedna žena.

Na sebi je imala hrvatsku zastavu, a u prvom planu je bio hrvatski grb.

Kako je izgledala, pogledajte u galeriji.

Kako je doznao Dubrovnik INsider, gospođa uopće nije bila gošća svadbe, već prolaznica koja je željela čestitati mladoj.

Zaštitari su je dva puta pokušali udaljiti s vrata crkve, ali ona se i dalje vraćala te postala jedna od glavnih tema ove svadbe o kojoj danas priča cijeli svijet.

Povezana vijest Celebrity Daily Mail na glavnu naslovnicu stavio vijest o svadbenoj fešti u Dubrovniku, objavili najbolje fotke s proslave!

Povezana vijest Celebrity Petar Grašo podijelio je snimku sa svadbe o kojoj svi pričaju, pogledajte reakciju mlade kad ga je vidjela: ''Sretan sam što sam bio dio...''

Povezana vijest Celebrity Roda Stewarta ponijelo je veselje na svadbi sina, evo s čim je to zaplesao pa nasmijao prisutne goste!

Povezana vijest Celebrity Poslije vjenčanja na Stradunu slavni je par pokisao na putu do svadbene večere, no ako je suditi po onom što je nosio u ruci, mladoženju to nije brinulo!

1/34 >> Pogledaj i ovo +30 Celebrity Nova fotka Albine i mladog nogometaša potvrdila šuškanja splitskih kuloara?

1/29 >> Pogledaj i ovo +25 Celebrity Maju Šuput ni vremenske neprilike nisu spriječile da održi posljednji koncert, podijelila je urnebesnu snimku: ''Ovako se ide na binu!''

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS