Evo tko je on!

Imala je najpoželjnije frajere na svijetu, a onda se zaljubila u tajanstvenog muškarca koji prezire medijsku pozornost!

Julia Roberts i Danny Moder - 4 Profimedia 1/33 >> Pogledaj i ovo +22 Galerija

Glumica Julia Roberts bila je jedna od najljepših na svijetu, a udala se za tajanstvenog snimatelja s kojim je rijetko vidimo u javnosti.

Jedna od najljepših glumica na svijetu Julia Roberts već je dva desetljeća u sretnom braku s tajanstvenim snimateljem s kojim je rijetko vidimo u javnosti.

Prije nekoliko dana napravili su iznimku te bili na finalu Wimbledona, a njihove najnovije fotografije oduševile su fanove.

Julia i Daniel Moder jedan su od najskladnijih holivudskih parova, a mnogi uspjeh za to vide upravo u tome što sve drže u tajnosti.

Roberts je u braku s Moderom od 2002. godine.

''On je zapravo naše sidro. I na najljepši način, kapetan našeg broda'', rekla je u jednom intervjuu.

Julia i Danny upoznali su se na snimanju ''Meksikanca'' 2000. godine, gdje je ona glumila uz Brada Pitta, a on je radio kao snimatelj. U to vrijeme Julia je hodala s Benjaminom Brattom, dok je Danny bio u braku s vizažisticom Verom Steimberg.

''Mogla sam vidjeti koliko je divan, ali tada smo oboje bili u vezama, pa smo bili samo prijatelji'', otkrila je Julia 2003. tijekom intervjua s Oprom Winfrey.

Ipak, njihova je zaljubljenost pobijedila te su danas jedan od najstabilnijih parova. Zajedno su radili na brojnim filmovima, a imaju i troje djece, Hazel, Henryja i Phinnaeusa.

Inače, Julia je u životu imala nekoliko ljubavnih veza, a ljubila je neke od najpoznatijih glumaca, Liama Neesona, Benjamina Bratta, Jasona Patrica, Dylana McDermotta, no pravu ljubav je pronašla u 33. godini.

1/29 >> Pogledaj i ovo +25 Zanimljivosti Zavirite u stan u kojem je Indira živjela sa suprugom! Skupa su ga uredili, a završnim rezultatom pohvalila se na Instagramu

1/32 >> Pogledaj i ovo +28 Celebrity Djevojka Borne Ćorića završila je u bolnici pa javno zamolila za pomoć: ''Kako ublažiti bol?''

Povezana vijest inMagazin Brat Julije Roberts u ekskluzivnom razgovoru za In Magazin pričao o snimanju filma u Hrvatskoj i otkrio koji su najveći izazovi na setu

Povezana vijest Celebrity Ovo je najgolišavija scena miljenice publike koju ćete vidjeti, a sad je objasnila i zašto: ''Gledajte, ja sam majka...''

Povezana vijest Celebrity Miljenica publike svoje blizance vješto krije od javnosti, ali sada nije mogla odoljeti da ih ne pokaže u slatkoj objavi: "Nema riječi za ovo"

Povezana vijest Celebrity Prizori obiteljske idile Maje Šuput rastopili su sve koji su vidjeli ove fotografije, Bloomu je teško odoljeti!

Povezana vijest Celebrity Instagram je eksplodirao zbog njezine fotke u bikiniju! Uskoro slavi 39. rođendan, ali nikad nije bolje izgledala

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS