Nije toliko poznata

Tko je starija sestra Seke Aleksić? Također se bavi pjevanjem, ali po izgledu ih nitko ne bi povezao

Seka Aleksić - 1 Seka Aleksić/Instagram

Seka Aleksić ima stariju sestru Ajselu koja se također bavi pjevanjem te živi i radi u Bosni i Hercegovini.

Srpska pjevačica Seka Aleksić često priča o svom privatnom životu, ali malo tko zna kako izgleda njezina sestra koja se također bavi pjevanjem.

Naime, Ajsela Malkić starija je Sekina sestra koja živi i radi u Bosni i Hercegovini te isto tako opredijelila za narodnu glazbu.

Povezana vijest Celebrity Seka Aleksić privedena je u Švicarskoj, sama je objasnila što se točno događalo: ''Policija je došla...''

Prema navodima srpskih medija, Ajsela je veoma tražena u susjednoj zemlji te nastupa po klubovima i restoranima. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by AYSELA /// OFFICIAL (@aysela_malkic)

Obje pjevačice imaju blizak odnos i velika su podrška jedna drugoj. Mnogi tvrde da sestre zapravo fizički ne liče mnogo, ali su svakako jednako atraktivne na svoj način. 

Povezana vijest Celebrity Dragani Mirković podršku nakon razvoda dala je kolegica s kojom nije pričala 12 godina, evo što joj je poručila

Podsjetimo, Seka Aleksić nedavno je privedena u Švicarskoj nakon što je u noći sa subote na nedjelju racija upala u klub u kojem je imala zakazan nastup i ustanovljeno je da ni ona ni njen bend nemaju potrebnu radnu dozvolu, pisao je Telegraf.

Pjevačica i članovi njezinog benda su sprovedeni u pritvor, a kazna propisana tamošnjim zakonom je plaćena.

Seka se ovim povodom oglasila, rekavši da je gazda kluba platio kazne.

Povezana vijest Nekad i sad Srpska folk zvijezda pozirala kao i 2005. godine na disko kugli: "Svaka sličnost je (ne)namjerna"

"Policija je došla na naš nastup i provjerila radne dozvole, ustanovili su da nisu adekvatne. Policija je uzela i moju izjavu i naplatila vlasniku kazne za mene i cijeli bend", rekla je.

Inače, Seka je jedna od najpoznatijih regionalnih pjevačica. Posljednjih godina posvećena je svojoj obitelji, suprugu Veljku Piljkiću te sinovima Jovanu i Jakovu.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Knoll javno podijelila neugodnu situaciju koju je doživjela od hrvatskih klubova, pa samouvjereno poručlila: "Ništa me ne može zaustaviti..."

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Emotivna Neda Ukraden ne može biti ponosnija na svoju kćer jedinicu: "Najljepša moja..."

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS