Nije prvi puta

Taylor Swift pokazala veliko srce nakon katastrofalnog uragana, donirala višemilijunski iznos unesrećenima!

Taylor Swift Profimedia 1/31 >> Pogledaj i ovo +20 Galerija

Nakon što je i ranije uplaćivala u dobrotvorne svrhe, Taylor Swift je donirala pet milijuna dolara za područja koja su nastradala u nedavnim prirodnim katastrofama.

Superzvijezda Taylor Swift ponovno je pokazala da ima veliko srce i da se brine za male ljude.

Neprofiltabilna organizacija "Feeding America" objavila je kako je 34-godišnja pjevačica donirala pet milijuna dolara za područja pogođenima nedavnim prirodnim katastrofama - uraganima Helene i Milton. Fotografije strašne nepogode koja je pogodila jugoistok SAD-a pogledajte OVDJE.

Kako je potvrdila direktorica organizacije Claire Babineaux-Fontenot, donirani izvor pomoći će zajednicama u obnovi i oporavku osiguravanjem osnovnih resursa poput hrane, čiste vode i zaliha onima koji su pogođeni olujama.

"Zajedno možemo stvarno utjecati na pružanje podrške obiteljima dok se suočavaju s izazovima koji su pred njima. Hvala ti, Taylor, što stojiš uz nas u pokretu za okončanje gladi i što pomažeš zajednicama u potrebi", stoji u izjavi.

Ovo nije prvi puta da Swift pomaže zajednicama. Za vrijeme tornada u Tennesseeju prošle godine, pjevačica čija se vrijednost procjenjuje na 1,6 milijuna dolara, donirala je milijun dolara, a u veljači ove godine donirala je 100 tisuća dolara obitelji žene ubijene za vrijeme Super Bowl parade u Kansas Cityju, gdje igra njezin dečko Travis Kelce.

Istodobno, lani je osigurala 55 milijuna dolara bonusa za sve zaposlene na svojoj turneji The Eras Tour, a donirala je bankama hrane u svim gradovima europskog dijela turneje.

Mnogi su primijetili koliko se Taylorin stil odijevanja promijenio u zadnjih nekoliko mjeseci. Više o tome otkrijte OVDJE.

Brat njezinog dečka Jason Kelce zbog jedne fotografije se našao u središtu pozornosti društvenih mreža, a OVDJE saznajte zašto.

1/10 >> Pogledaj i ovo +6 Zanimljivosti Tko je bila svekrva kraljice Elizabete? Bolovala je od paranoidne shizofrenije, liječio ju je Freud, a za to vrijeme suprug ju je varao

1/25 >> Pogledaj i ovo +21 Celebrity Je li ovo najčudniji par među poznatim osobama? Gej dizajner zaljubio se u 18 godina stariju Francuskinju, a koliko je tek ona neobična!

Novopečena supruga Janka Popovića Volarića ima velikih razloga za slavlje: ''Morali smo...''

Jennifer Lopez prvi put progovorila o razvodu od Bena Afflecka: ''Skoro me sve uništilo. Osjećam očaj, ali...''

Povezana vijest inMagazin Psihomodo pop sprema prvu Arenu Zagreb: ''Imat ćemo iznenađenja, ali ne smijem reći''

Povezana vijest Nekad i sad Sjećate se rečenice ''Slušajte pažljivo, ovo ću reći samo jednom''? Evo kako danas izgleda glumica koja ju je izgovorila!

Posrnulog glazbenika napuštaju prijatelji i suradnici, neki već kupuju šutnju brojnih žrtava

Glumica koja se nedavno udala za ženu podijelila fotografiju s njihovom kćeri, hvali se prizorima s bajkovite lokacije

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS