Nerazdvojni su

Naša mlada glumica pokazala je zgodne noge u mini haljini, a iz naručja je nije puštao partner kojeg je upoznala u hit-showu

Tara Thaller i Mateo Cvenić - 3 Josip Regovic/Pixsell 1/31 >> Pogledaj i ovo +20 Galerija

Tara Thaller i Mateo Cvenić prisustvovali su jednom događanju u Zagrebu, otkako su objavili da su zajedno ne odvajaju se jedno od drugog.

Naša glumica Tara Thaller i njen partner Mateo Cvenić viđeni su na jednom događanju u Zagrebu, a kad su stigli na crvenom su tepihu pozirali za fotografe.

Dok se Mateo sredio te odjenuo odijelo, Tara je bila nešto jednostavnije obučena te je nosila mini-haljinu maslinaste boje sa svjetlucavim detaljima.

Podsjetimo, Tara i Mateo u ''Plesu sa zvijezdama'' natjecali su se do polufinala, a ona je nakon ispadanja objavila da se razvodi od supruga Farisa Pinje, s kojim je u braku provela godinu i pol, no tvrdi da tu odluku nije donijela zbog Matea.

Povezana vijest Celebrity Našu glumicu mentor je za blagdane odveo na jedno posebno mjesto, s njim je nakon rastave pronašla veliku sreću!

"U pitanju su bili drugi razlozi. Ne želim ulaziti u detalje, no do razvoda bi došlo prije ili kasnije. Nije tajna da smo Mateo i ja kliknuli čim smo se upoznali. Tijekom sezone odlično smo se slagali i postali prijatelji, ali nije nam bilo ni na kraj pameti da ćemo se i ljubavno spojiti. Intenzivnije smo se počeli družiti nakon moje rastave i prijateljstvo je preraslo u nešto više", kazala je Tara za Gloriju.

Farisa trenutačno gledamo u novoj sezoni showa ''Tvoje lice zvuči poznato'', a u posljednje se vrijeme šuška i da ljubi jednu od naših najljepših glumica Anu Uršulu Najev.

1/29 >> Pogledaj i ovo +25 Celebrity Jole pokazao svoje prekrasne kćeri i ženu, a opisom uz fotografiju sve je oborio s nogu!

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Vrsaljkova Kaja oglasila se nakon dugo vremena pa sve rastopila fotkom, javnosti još nisu otkrili nešto što sve baš jako zanima

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS