u društvu supruga

Pogledajte haljinu Snježane Schillinger zbog koje je cijelu važnu večer bila u fokusu, a nogu je tako lako izbacila kroz seksi prorez!

Snježana Schillinger - 3 Neva Zganec/Pixsell 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Snježana Schillinger zajedno sa suprugom Franzom zablistala je na dodjeli Večernjakove ruže.

Na ovogodišnjoj najdugovječnijoj dodjeli nagrada "Večernjakova ruža" pojavila su se brojna poznata lica, a među njima smo mogli vidjeti i Snježanu Mehun Schillinger.

Uspješna hrvatska poduzetnica zablistala je u dugačkoj zelenoj haljini s otvorenim prorezom kod noge, a noge su joj krasile zlatne šljokičaste štikle.

Povezana vijest Celebrity Snježana Schillinger u elegantnoj toaleti istaknula ten koji je dobila na egzotičnom putovanju, tek se vratila i već je u izlasku!

Svjetlucava haljina imaja je i duboki dekolte, a Snježana je cijelu kombinaciju upotpunila sa zlatnom pismo-torbom dok su joj frizuru činili blagi valovi. 

53-godišnja poduzetnica došla je u društvu supruga Franza koji je nosio tamnoplavo odijelo i crnu košulju. 

Povezana vijest Celebrity Na dodjeli prestižne medijske nagrade bilo je teško skinuti pogled s Minee koja se pojavila u haljini s riskantnim prorezom

Podsjetimo, slavni par nedavno je uživao na Kostarici gdje su svakodnevno častili pratitelje egzotičnim fotografijama.

Povezana vijest Celebrity Sabina Tandara Knezović dobitnica je Večernjakove ruže u kategoriji TV osoba godine: ''Hvala mojoj Novoj TV koja je iza mene''

Snježana i Franz u braku su od 2021. godine. Vjenčali su se nakon pet godina veze na Kornatima, a zaručili su se na egzotičnim Maldivima. Ona iz prvog braka ima sina Dinu, a Franz kćer Taschiu.

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Nekad i sad Pamtite li kakav su imidž Luka Modrić i Vedran Ćorluka imali 2009. godine? Razlika od danas itekako je vidljiva!

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Poruke podrške princezi Kate za brzo ozdravljenje stižu iz cijelog svijeta, svima je teško povjerovati kakvu bitku bije

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS