Sjećate se nje?

Zbog ove fotke prije 6 godina postala je glavna konkurencija Ivani Knoll, a evo gdje je danas!

Deniss Grgić Instagram 1/31 >> Pogledaj i ovo +20 Galerija

Deniss Grgić 2018. godine bila je glavna konkurencija Ivani Knoll zbog jedne navijačke fotografije koju je objavila, a evo kako izgleda danas.

Deniss Grgić preko noći je postala najveća konkurencija Ivani Knoll 2018. godine nakon što je objavila fotografiju s mora na kojoj nosi krunu od štitova s hrvatskog grba.

Deniss je livanjskih korijena, baš poput Zlatka Dalića, a inače je iz Koprivnice.

Ovu ljepoticu otkrio je lokalni portal i predstavio je kao opasnu konkurenciju Ivani Knoll, a osim hrvatskih simbola, svi su gledali u njenu fantastičnu figuru u bijelom kupaćem kostimu koju je ponosno pokazala.

''Sretna sam i ponosna na pobjede naših Vatrenih, a osobito sada jer se uspjeh veže i uz Livno, odakle sam porijeklom. Izradila sam krunu za koju sam imala ideju već ranije, a pobjede naše reprezentacije inspirirale su me da je sada i izradim'', kazala je tada Deniss za podravski.hr.

Deniss je danas uspješna likovna umjetnica, a prošle godine natjecala se i u našem showu ''Ples sa zvijezdama''.

Od ove fotografije prošlo je puno vremena, a Deniss danas izgleda potpuno drugačije, prvenstveno zbog boje kose koja joj je danas crna.

Zbog nje ju već dugo uspoređuju i s američkom glumicom Megan Fox.

"Volim biti jedinstvena i ne uspoređivati se s bilo kime, a usporedba s Megan proizišla je iz toga što ljudi vide ponekad sličnost pa mi spomenu i to je tako postala zanimljivost da nekima sličimo, a nekima uopće ne. Megan Fox uspješna je žena i s tog aspekta mogao bi mi biti kompliment, no smatram da smo obje jedinstvene svaka na svoj način i da obje imamo vrijednosti koje nosi vlastita osobnost", kazala nam je Deniss o usporedbama.

Hoće li strastveno navijati i na ovom Europskom prvenstvu u Njemačkoj preostaje nam vidjeti, a njene fotografije pogledajte u našoj galeriji.

Povezana vijest Celebrity Atraktivna Hrvatica pozirala na jahti u Dubrovniku pa pokazala fantastičnu figuru: "Alo, goriš"

Povezana vijest Celebrity Hrvatska Meghan Fox poslije prizora golišavog oslikavanja zida, pohvalila se da slavi rođendan!

Povezana vijest Celebrity Hrvatska Megan Fox u minijaturnoj haljnici plijenila je pažnju na ulicama grada: "Toliko ljepote i zgodnoće na slici"

Povezana vijest Celebrity Poslušajte kako Ivana Knoll govori njemački! Svojim pratiteljima javila se ispred stadiona pa sve iznenadila videom

Povezana vijest Celebrity Knoll iznenadila zahtjevom koji je imala za njemačke novine, a otkrila im je svoj plan za Europsko prvenstvo u Njemačkoj!

1/33 >> Pogledaj i ovo +29 Celebrity Mlada Hercegovka koja je rasturila u Zvezdama Granda nastupila u Osijeku, no jasno je da osim glasom pozornost privlači i još nečim!

1/29 >> Pogledaj i ovo +25 Celebrity Sestra slavnog nogometaša sve više privlači pažnju javnosti, zbog ovih prizora s plaže bit će vam jasno i zašto!

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS