omiljeni vatreni

Vrsaljka dugo nismo vidjeli, no sad je imao poseban razlog zbog kojeg se oglasio!

Šime Vrsaljko Screenshot/Instagram 1/26 >> Pogledaj i ovo +15 Galerija

Šime Vrsaljko napustio je hrvatsku nogometnu reprezentaiju 2023. godine, ali sada se vraća u novoj ulozi, a sada je najavio i novu himnu. Više o tome pročitajte u nastavku.

Naš bivši nogometni reprezentativac Šime Vrsaljko bio je jedan od omiljenih igrača Hrvatske, ali zbog velikih problema s koljenima se morao umoriviti.

Tada je imao 31 godinu, a početkom 2023. javno je obznanio da se povlači iz igračke karijere. 

Međutim, u ožujku je objavljeno da će Šime karijeru nastaviti kao menadžer agencije Universal Twenty Two koja je vodila njegovu igračku karijeru.

Sada se bivši nogometaš pojavio u TikTok videu službenog profila Hrvatskog nogometnog saveza gdje najavljuje novu himnu "Najbolja kad je najteže" uoči Europskog nogometnog prvenstva

Podsjetimo, Šime je dugo skrivao vezu s lijepom Slovenkom Kajom Vidmar, a potvrdio ju je tek nakon rođenja njihove kćeri 2022. godine. Ubrzo nakon njezina rođenja, doznalo se da čekaju i drugo dijete, a njihov sin došao je na svijet na jesen prošle godine.

Od prve supruge Matee razveo se u tajnosti, a ona je bila njegova srednjoškolska ljubav. Vjenčali su se 2017. godine, nakon devet godina veze, te su početkom lipnja 2018. dobili sina.

Povezana vijest Celebrity Vrsaljkova kćerkica proslavila je već drugi rođendan, njegova partnerica pokazala je djelić atmosfere pred svojim pratiteljima, sve je bilo pomno ukrašeno!

Povezana vijest Celebrity Obiteljska idila Šime Vrsaljka: Slovenka Kaja pokazala je kako uživaju sa svojom djecom i njegovim sinom iz prvog braka!

Povezana vijest Celebrity Vrsaljkova Kaja oglasila se nakon dugo vremena pa sve rastopila fotkom, javnosti još nisu otkrili nešto što sve baš jako zanima

1/9 >> Pogledaj i ovo +5 Celebrity Preminula je jedna od najljepših glumica na svijetu, godinama se borila s teškom bolesti

1/23 >> Pogledaj i ovo +19 Celebrity Isklesana tijela slavnog nogometaša i njegove djevojke kao pravi magnet za poglede na prepunoj plaži!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS