Njezini najmiliji

Severina je Uskrs provela s dvije najvažnije osobe u njenom životu, svojom objavom dirnula je pratitelje

Severina - 3 Instagram 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Severina je objavila uskršnje fotografije na Instagramu te otkrila s kim je provela najveći kršćanski blagdan, posebnu pozornost ukrali su raskošni ukrasi na stolu.

Pjevačica Severina s malim zakašnjenjem pokazala je kako je ona provela ovogodišnji Uskrs. Nakon zasluženog odmora s obitelji sabrala je fotografije te pokazala kakva je atmosfera vladala na ovu posebnu nedjelju.

Povezana vijest Celebrity Seve predstavila svoje muškarce bez kojih ne može, jednog nikako ne mijenja: ''On je moj vjetar u leđa, noge same krenu kad zasvira!''

Severina je blagdan provela sa sinom, majkom Anom te prijateljima u Istri, a u rozoj trenirci pozirala je pokraj stola ukrašenog raskošnim ukrasnima.

''Naš Uskrs'', napisala je kratko uz niz fotografija.

Povezana vijest Celebrity Sjećate li se kako je Seve izgledala s 18 godina? Tada je pozirala za svoju prvu naslovnicu časopisa, evo koliko se promijenila

Severina je već bezbroj puta pokazala koliko joj znače obitelj i prijatelji, a njihovo zajedništvo pomoglo joj je i da prebrodi teške trenutke u borbi za skrbništvo nad svojim sinom s bivšim suprugom Milanom Popovićem.

1/14 >> Pogledaj i ovo +10 Nekad i sad Sjećate li se trenutka kad se ova žena proslavila? Bilo je to prije 15 godina, a njezina transformacija danas šokira svijet!

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Nekad i sad Bivša predsjednica objavila je fotku iz 2009. godine, otada se drastično promijenila!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS