predivna žena!

Visoki prorez na haljini Sandre Bagarić nije mogao proći neopaženo, vidno raspoložena prošetala je centrom u društvu supruga

Sandra Bagarić - 4 Josip Moler/Cropix 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Sandra Bagarić prošetala je zagrebačkom špicom u društvu supruga te je je privukla pažnju u elegantnoj haljini.

Naša operna diva Sandra Bagarić rijetko se u javnosti pojavljuje sa suprugom Darkom Domitrovićem, a ovoga su ih puta fotografi snimili na subotnjoj špici.

Sandra je ukrala svu pažnju u elegantnoj crnj haljini koju je krasio seksi prorez na nozi. Uz to je iskombinirala crne štikle i bijeli sako koji je prebacila preko ramena.

S druge strane, suprug Darko odlučio se za traper varijantu, tamnoplavu košulju i smeđu jaknu, a oko vrata zavezao je i crveni pulover.

Sandra i Darko inače imaju i jednu od najzanimljivijih ljubavnih priča na domaćoj estradi. Više o tome pročitajte OVDJE.

Vjenčali su se 1997. godine nakon pet i pol godina veze, a danas su sretni roditelji dvojice sinova, Lovre i Marka.

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Franka Batelić snimljena u opuštenom izlasku sa sinom, evo što mu je pjevačica kupila tijekom šetnje subotnjom špicom!

1/28 >> Pogledaj i ovo +24 Celebrity Hana Huljić ni u trudnoći ne odustaje od posla koji voli, svi su na najnovijoj fotografiji primijetili ono očito!

Druga strana priče o naizgled savršenoj, bogatoj obitelji koja je zataškavala najgore moguće seksualno nasilje nad maloljetnicima

Ivana Kekin progovorila o svom djetinjstvu pa uputila snažnu poruku svim ženama: "Odrasla sam u velikoj obitelji, novca nije bilo..."

Povezana vijest Celebrity Danijela Dvornik žestoko oplela po modernim vezama: "Kad vam frajer kaže da ima puno posla..."

Povezana vijest Celebrity Ecija Ivušić pohvalila se preslatkim fotkama sa sinčićem pa otkrila na koga sliči: "Baš je premeden!"

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS