Svi su oduševljeni

Pogledajte kako je Kate Middleton čestitala rođendan princu Williamu: "Najbolja fotografija kraljevske obitelji!"

Princ William s djecom Profimedia 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Fotografija kojom je Kate Middleton čestitala rođendan princu Williamu oduševila je javnost.

Britanski princ William slavi 42. rođendan, a tim se povodom na društvenim mrežama oglasila i njegova supruga, princeza Kate Middleton.

Kate je suprugu čestitala uz veselu fotografiju, na kojoj William i njihovo troje djece veselo skaču na plaži, a malo je reći da je prizor oduševio javnost.

"Sretan rođendan, tata. Volimo te puno", napisala je princeza uz fotografiju te se potpisala samo prvim slovom svojeg imena, a Williamu je uputila i poljubac.

"Najbolja fotografija kraljevske obitelj!", "Sjajna fotografija, opušteni, normalni i presretni", "Predivna fotografija", "Kako je slatko ovo 'Cx', što znači pusa od Catherine", pisali su oduševljeni kraljevski fanovi.

Iza Williama je teška godina u kojoj se suočio s ozbiljnim zdravstvenim problemima najbližih članova obitelji. Njegova supruga Kate u ožujku je objavila da boluje od raka, zbog čega se povukla s dužnosti, a nedavno se pojavila u javnost nakon nekoliko mjeseci izbivanja.

Prije toga se doznalo i da Williamov otac kralj Charles također ima rak, a i on se nakon nekoliko mjeseci pauze nedavno polako počeo vraćati dužnostima.

Podsjetimo, William i Kate u braku su do 2011. godine i zajedno imaju troje djece, sinove Georgea (10) i Luoisa (6) te kćer Charlotte (9).

Povezana vijest Celebrity Zašto su princezi okrenuli leđa? Stručnjakinja za govor tijela objasnila koja se poruka krije iza objavljene fotke kraljevske obitelji!

Povezana vijest Celebrity Neodoljive scene Kate, Williama i njihove djece hit su na društvenim mrežama, vidite li i vi što je izazvalo oduševljenje kraljevskih fanova?

Povezana vijest Celebrity Romantični trenutak Kate i Williama o kojem priča cijeli svijet: Stručnjak za govor tijela otkrio istinu o njihovom odnosu!

1/36 >> Pogledaj i ovo +32 Celebrity Bujne grudi gotovo je potpuno izložila pogledima, svi su samo čekali kada će skliznuti trakice kojima ih je jedva pokrila

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Naša bivša misica usred glasina o razvodu provodila se u Splitu u dobro poznatom društvu!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS