najavila je i koncert

Zgodna Minea u ljetnoj haljini pokupila je sve simpatije, njezina vitka figura prava je motivacija za ljeto!

Renata Končić Minea - 1 Renata Končić Minea/Instagram 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Renata Končić Minea očarala je pratitelje u vrućoj haljinici koja je savršeno istaknula njezinu figuru.

Naša pjevačica Renata Končić Minea često oduševljava svojim izgledom i glamuroznim izdanjima, a njezini obožavatelji uvijek ostanu u čudu kada ona objavi nove fotografije. 

Tako je bilo i ovoga puta kada je Minea na Instagramu podijelila fotku u bijeloj odjevnoj kombinaciji. 

Pusa iz Zeline! A sutra koncert u Biogradu. Ekipa, jedva čekam vidjeti vas sve", napisala je u opisu objave, a pratitelji su je baš nahvalili u komentarima. 

Inače, Minea je bila omiljena dama u našem showu "Tvoje lice zvuči poznato", gdje je svojim modnim kombinacijama oduševljavala gledatelje u svakoj emisiji.

Nedavno je također sve očarala svojim izgledom, a fotografije pogledajte OVDJE

Povezana vijest inMagazin Jelena Rozga otkriva čemu je zahvalna na tako mladolikom izgledu: ''Nikad u životu to nisam pila...''

Povezana vijest Celebrity Mineinu fantastičnu figuru nije potrebno posebno isticati, a za ovaj osmijeh na licu zaslužan je naš pjevač koji joj je pravio društvo!

Povezana vijest inMagazin Pobjednik našeg hit-showa otkrio nam je što nikada ne bi napravio za ljepotu: ''Misim da mi to ne treba...''

1/32 >> Pogledaj i ovo +28 Celebrity Zgodni brat našeg slavnog pjevača objavio je fotku bez majice, ali umjesto isklesanog torza, pažnju je ukrala misteriozna dama!

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 inMagazin Neda Ukraden o ljubavi i ponovnoj ženidbi: ''Ako čujete da sam se udala, to znači da sam skrenula s uma!''
 

 

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS