umjetnički spektakl u zraku

Društvene mreže pune su reakcija na Ukrajinku koja visi na kosi: ''Ovo je stvarno talent, treba to napraviti!''

Davor Bilman u drugoj epizodi Supertalenta dao je zlatni gumb akrobatkinji Alini. Gledatelji našeg hit-showa kažu da su oduševljeni njenim talentom te da je zaslužila zlatni gumb.

Na scenu showa Supertalent stigla je i akrobatkinja Alina Hryshkova, a nije dugo trebalo da svojim umijećem oduševi i žiri i gledatelje.

Visjela je ona tako na pozornici na svojoj kosi, a Davor Bilman Ukrajinki je dao zlatni gumb.

''Predivna'', ''Bravo, Davore, za zlatni gumb, zaslužila je'', ''Veličanstvena'', ''Zaslužen zlatni gumb. Zaista to ne može svatko i zaista Bilman zna što znači supertalent'', ''Ovo s kosom je stvarno talent, treba to napraviti'', ''Sve je s lakoćom izvela'', ''Stvarno predivan nastup ove mlade Ukrajinke'', pisali su korisnici na društvenim mrežama.

Inače, akrobatkinja je ukrajinsku adresu zamijenila njemačkom kako bi slijedila svoje snove.

Više o nastupu Aline pročitajte OVDJE.

A tko je još oduševio i gledatelje i žiri, pročitajte OVDJE.

Maja Ignac je rasplakala brojne svojom životnom pričom i glasom, a što korisnici na društvenim mrežama kažu o njoj, pročitajte OVDJE.

1/32 >> Pogledaj i ovo +28 Celebrity Meghan Markle u solo izlasku zračila je seksipilom, a zanimljivo je kamo je u to vrijeme poslala muža!

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Na prvu slatka, ali zapravo vrlo opasna Maja Šuput: ''Em što od nje muškarcima zaista zastaje dah...''

Što se to događa? Harry i Meghan angažmane odrađuju posebno, postoje teorije zašto je to tako

Martina je zbog ovog pobjegla s pozornice, ali Maja je ostala: ''Dečki, cijenim što ste doputovali!''

Ovako je talentirana Ukrajinka odvratila na Fabijanovu opasku: ''On je lijep dečko, znam ja takve koji uvijek nešto pitaju!''

Povezana vijest Celebrity Shrvana Madonna objavila tužnu vijest, preminuo je njezin mlađi brat

Povezana vijest Celebrity Ovdje nikome ništa nije bilo jasno: Pogledajte čime je to ovaj čovjek žiri Supertalenta uspio toliko zaokupiti!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS