''oči jedva otvorene''

Fanovi traže da se ukloni zabrinjavajući video nekad uspješne glumice: ''Što je s govorom? Jako tužno''

Hayden Panettiere - 1 Screenshot 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Godinu dana poslije bratove smrti Hayden Panettiere progovorila je o tome kako se nosila s gubitkom, no fanovi su primijetili njezino čudno ponašanje tijekom intervjua.

Hayden Panettiere dala je vrlo iskren intervju za People Magazine u kojem se dotaknula smrti svoga brata Jansena prošle godine.

Poslije gubitka brata, koji je preminuo u 28. godini zbog povećanog srčanog zaliska, Panettiere se počela debljati od stresa. Priznaje kako je živjela u trenirkama i širokim majicama.

"U roku od nekoliko dana jako sam se napuhala. Znam da stres i kortizol koji prolaze kroz tijelo mogu to učiniti", priznala je Panettiere te dodala kako je zbog svega razvila i agorafobiju.

Unatoč otvaranju svih strahova obožavatelji 35-godišnje glumice primijetili su kako je često preokretala očima i ponašala se čudno.

"Nerazgovijetan govor, oči jedva ostaju otvorene, pokušava proći kroz duge riječi, očito ne trijezna. Jako tužno", "Neugodno za gledanje", "People Magazine treba se sramiti, iskorištava ovisnicu koja je pod očitim utjecajem", "Molim te, potraži pomoć", "Ovo je jako neugodno", stoji u brojnim komentarima u kojima se traži micanje intervjua.

Neki su išli toliko daleko da su je usporedili s pokojnom Annom Nicole Smith.

Ranijih godina Panettiere je priznala kako je imala probleme s ovisnošću, što ju je na koncu koštalo skrbništva nad kćeri Kayom, koju je dobila s ukrajinskim boksačem Vladimirom Kličkom.

Panettiere ćemo uskoro gledati u filmu "Amber Alert", koji će doći u kina 27. rujna.

Kratke karijere prerano preminulog Jansena Panettierea prisjetite se OVDJE.

Sve o ljubavnoj priči Panettiere i Vladimira Klička pročitajte OVDJE.

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Nekad i sad Veljko Srića nekad je bio Domagoj Rebac: Prisjetite se kako je Filip Juričić izgledao prije 16 godina!

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Djevojka Brada Pitta ljepotom se istaknula u moru holivudskih zvijezda, više se ne odvaja od njega

U MasterChef stiže 56-godišnjak s nevjerojatnom životnom pričom: ''Tri puta sam bio klinički mrtav...''

Tko je Veljkova mezimica iz nove serije U dobru i zlu? Nije rođena u Hrvatskoj, a ove godine uplovila je i u bračnu luku!

Nekada su zajedno vodili Eurosong, a sada imaju unosne suradnje sa srpskim tvrtkama

Teške optužbe protiv oca ljubavnika princeze Diane: ''Bio je čudovište, seksualni predator''

Nova TV još je jednom potvrdila status lidera u produkciji domaćih serija: Spektakularan povratak ''Kumova'' i izvanredan uspjeh ''U dobru i zlu''!

Prije 38 godina strašna tragedija zavila je Crvenu jabuku u crno: ''Mi smo već bili na stadionu u Mostaru...''

Gazde otkrile skrivene hobije: Tko je u slobodno vrijeme travar, tko vinar, a tko skijaš?!

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS