"Jedva čekamo!"

Thompson objavio novosti i zahvalio se obožavateljima, koji su još jednom potvrdili koliko im je nedostajao!

Marko Perković Thompson Duje Klaric/Cropix 1/30 >> Pogledaj i ovo +19 Galerija

Samostalni koncert Marka Perkovića Thompsona u Imotskom rasprodan je u nekoliko sati.

Nakon dvije godine pauze, Marko Perković Thompson će 8. kolovoza održati svoj samostalni koncert na stadionu Gospin dolac u Imotskom.

Koliko je nedostajao svojim obožavateljima, potvrđuje informacija da su ulaznice za koncert potpuno rasprodane u samo nekoliko sati.

"Hvala!" poručio je Thompson obožavateljima na Instagramu, gdje je objavo da karata za koncert više nema.

"Hoćemo još jedan", "E, ovo nam dovedite u Arenu", "Čekamo turneju po cijeloj Hrvatskoj", "Najbolji pjevač se vraća", "Jedva čekam", neki su od brojnih komentara ispod objave, dok su se obožavatelji koji nisu uspjeli kupiti ulaznice raspitivali i hoće li im ih netko preprodati.

Thompson će dva dana prije svojeg samostalnog nastupa u Imotskom, na istom mjestu zapjevati i s Matom Bulićem te Draženom Zečićem na koncertu "Imotski ne zaboravi", za koji su ulaznice također planule u kratkom roku.

Nedavno je zapjevao i na jednoj svadbi u Širokom Brijegu, a snimke su tada osvanule i na društvenim mrežama.

Mladencima je otpjevao svoje najveće hitove, poput "Pukni puško", "Samo je ljubav tajna dvaju svjetova" i "Geni kameni".

Thompson je posljednji koncert održao 2022. godine, nakon čega se povukao iz javnosti i otkazao nastupe kako bi bio uz svog sina Antu Mihaela, koji je završio u bolnici, a upravo ga je on nagovorio da se vrati na pozornicu.

Povezana vijest inMagazin Mate Bulić podijelio lijepe novosti iz Thompsonove obitelji: "Sve je to napravilo neku mirniju atmosferu"

Povezana vijest Celebrity Thompsonovu nećakinju upoznali smo u našem hit-showu, a sada u društvu poznatog zaručnika nije mogla proći neopaženo!

Povezana vijest Celebrity Tko je samozatajna Thompsonova supruga? Rijetko je imamo priliku vidjeti, a jedna od njegovih najljepših pjesama posvećena je baš njoj!

1/31 >> Pogledaj i ovo +27 Celebrity Milica iz Kumova ljubi našeg zgodnog rukometaša, potvrdili su vezu romantičnim fotografijama s odmora!

1/30 >> Pogledaj i ovo +26 Celebrity Milanu Štrljiću u izlasku se pridružila lijepa supruga, a on se potpuno promijenio otkako smo ga gledali u Kumovima!

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS