Sjećate se romantične prosidbe?

Thompsonovu nećakinju upoznali smo u našem hit-showu, a sada u društvu poznatog zaručnika nije mogla proći neopaženo!

Ivan Jarnes i Lejdi Perković Ivan Jarnes i Lejdi Perković Neva Zganec/Pixsell 1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Ivan Jarnes i Lejdi Perković Lejdi i Dražen Perković Lejdi Perković i Marko Perković Thompson Lejdi i Dražen Perković - 3 Lejdi i Dražen Perković - 2 Lejdi i Dražen Perković - 1 Ivan Jarnec i Lejdi Perković - 2 Ivan Jarnec i Lejdi Perković - 1 Ivan Jarnec i Lejdi Perković - 2 Ivan Jarnec i Lejdi Perković - 3 +14 Ivan Jarnec i Lejdi Perković - 5 Galerija

Lejdi Perković, nećakinja Marka Perkovića Thompsona, i plesač Ivan Jarnec nisu propustili događaj koju je okupio brojna poznata lica.

Brojna poznata lica okupila su se na događaju Story Hall of Fame u Zagrebu, a posebno se istaknuo mladi domaći par koji pamtimo iz našeg hit showa.

Riječ je o plesaču Ivanu Jarnecu, mentoru iz "Plesa sa zvijezdama", i njegovoj zaručnici Lejdi Perković, koju je prošle godine zaprosio u showu.

Par je na događaju izgledao spremno za oltar. Lejdi je nosila raskošnu bijelu haljinu nalik vjenčanici, dok je Ivan odabrao odijelo u nježnoj nijansi ružičaste.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli 𝑳𝒆𝒋𝒅𝒊 𝑷𝒆𝒓𝒌𝒐𝒗𝒊ć (@lejdiperkovic)

Inače, Lejdi je nećakinja Marka Perkovića Thompsona, odnosno kći njegova mlađeg brata Dražena Perkovića, a kako on izgleda, možete pogledati u našoj galeriji.

Ako je suditi po fotografijama koje je objavljivala na društvenim mrežama, Lejdi je i velika podrška svojem stricu te je s ocem često išla na njegove koncerte.

Inače, Ivan Jarnec je u zadnjoj sezoni showa "Ples sa zvijezdama" bio mentor je glumici Dariji Lorenci Flatz, koju je doveo do samog finala, no pobjedu su odnijeli influencer Marco Cuccurin i njegova mentorica Paula Tonković.

Pogledaji ovo Ivan Jarnec i Lejdi Perković - 4 Celebrity Zaručnica našeg mentora pojma nije imala da je prsten danima bio blizu nje, pogledajte hit-fotografije koje je objavio Ivan Jarnec!

Pogledaji ovo Lejdi Perković Celebrity Evo kakva je bila prva reakcija vidno šokirane djevojke našeg mentora nakon što ju je on iznenada zaprosio u Plesu sa zvijezdama!

Pogledaji ovo Lejdi Perković i Marko Perković Thompson Celebrity Novopečena zaručnica mentora iz "Plesa sa zvijezdama" nećakinja je Marka Perkovića Thompsona i velika je podrška svojem stricu!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Borna Kotromanić Borna Kotromanić Borna Kotromanić Borna Kotromanić +25 Borna Kotromanić Celebrity Potpuno prozirno izdanje jedne od najbogatijih Hrvatica malo je toga ostavilo mašti, vidjelo se gotovo sve!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik - 4 Ella Dvornik - 3 Ella Dvornik - 2 Ella Dvornik - 1 +25 Ella Dvornik - 1 Celebrity Nije bilo teško zaključiti da Ella Dvornik ispod ove haljine ne nosi ništa, a svakim pokretom riskirala je otkriti previše!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene