čestitamo!

Pobjednica Plesa sa zvijezdama preslatkim videom na Instagramu objavila divnu vijest: ''I tako...''

Paula Tonković, Filip Tonković Instagram 1/31 >> Pogledaj i ovo +20 Galerija

Mentorica i prošlogodišnja pobjednica showa ''Ples sa zvijezdama'' Paula Jeričević Tonković na Instagramu je podijelila video kojim je otkrila najljepšu moguću vijest.

Paula Jeričević Tonković i suprug Filip čekaju prvo dijete, a plesačica i pobjednica showa ''Ples sa zvijezdama'' sretnu je vijest objavila na Instagramu preslatkim videom. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paula Tonkovic (@paula_jericevic)

Za svog dugogodišnjeg partnera i odvjetnika Paula se udala prije dvije godine, a koliko ga voli, ispričala je u jednom intervjuu.

"Moj Tonko prije svega je moj najveći prijatelj, koji mi je podrška još od davnih dana i ništa se nije promijenilo. Podržava svaku moju ideju, svaki nastup i svaku odluku. Možda zato što pola toga ne sluša, pa i ne zna s čim se sve složio. Kako god, uvijek je tu uz mene'', zaključila je tada. 

Podsjetimo, Paula je prošle godine odnijela pobjedu u "Plesu sa zvijezdama" kao mentorica influencera Marca Cuccurina. U prethodnim sezonama showa natjecala se s Ivanom Šarićem i Filipom Vidovićem te je oba puta zauzela treće mjesto, pa je njezina pobjeda posebno obradovala gledatelje.

1/15 >> Pogledaj i ovo +11 Celebrity Nešto bizarnije već dugo nismo vidjeli, s tim se slažu i dežurni komentatori: ''Maknite taj čudno punjeni grudnjak...''

1/45 >> Pogledaj i ovo +41 Celebrity I u 62. godini legendarna Pipi djevojka izgleda nestvarno dobro, nove fotke u badiću to itekako dokazuju!

Povezana vijest Celebrity Aniston dala uvid u svoju brutalnu rutinu treninga, sad je jasno kako ovako mladoliko izgleda u 56. godini!

Povezana vijest Celebrity Legendarni glazbenik učinio potez vrijedan divljenja: Spasio je život nesretnoj ženi, a kamere su sve snimile!

Povezana vijest Celebrity Seks-bomba 90-ih potaknula niz komentara odlukom da se odrekne šminke na crvenom tepihu, želi istaknuti svoju prirodnu ljepotu

Povezana vijest Celebrity Zavirite u raskošni dom srpske folkerice, ovakav luksuz stvarno si samo rijetki mogu priuštiti!

Povezana vijest Celebrity Evo što je rekao Mile Kekin o supruginoj borbi za Pantovčak, sve je oduševio jednim potezom: ''Ne, nisam vidovit, ali...''

 

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

na instagramu POSJETI NAS